entryde sadece kendinden bahseden yazar 

kapat
  1. tasvip edilmeyen bir yazar türü. çoğunluğunun ruhsal sorunları vardır. yahu kardeşim tamam ansiklopedi olma, ama araya iki bilgi sokuver bari. hani format filan. bir örnek vermek gerekirse:

ketçap (başlık)

normal yazar: pizza hut'ta çok güzel yapılan bir yiyecek. çok severim.

ne kadar güzel değil mi? bak bu da kendinden bahsediyor ama tadında bırakıyor.

hasta yazar: çok severim bunu. bizim amcaoğluyla hergün götümüze sokarız. geçen gün arkadaşa dedim ki...

yorumsuz...
    #3689829 (ben de koyjam ha, 20.07.2008 00:30 ~ 23.08.2008 16:15)
  2. (bkz: kendimden biliyorum)
    #3689892 (naif, 20.07.2008 00:43)
  3. sadece kendini ilgilendirecek kadar subjectif entryler giren yazar kişidir.
    #3690321 (pequzhe, 20.07.2008 02:12)
  4. (bkz: buyrun benim)
    #3690323 (kirmizi_pazen, 20.07.2008 02:12)
  5. entry'leri birkaç dakika sonra silinesi kişidir...
    #3690325 (bensenobizsizonlar, 20.07.2008 02:13)
  6. subjektif entryler girdiği için bir süre sonra çaylak olacak yazardır.
    #3690336 (kaleci sacli adam, 20.07.2008 02:15)
  7. ''bizzat ben kendim, kendimi övmeyi pek sevmem ama bilin diye söylüyorum; benim böyle başlıklarla pek işim olmaz. ben genelde siyasi başlıklara takılırım. zaten lisedeki fizikçimizin de bir sözü vardı: 'sen kendini översen kimse seni övmez'* derdi. onun için kendim hakkında pek konuşmak istemiyorum. yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim; ben yeşil rengini çok severim, akrep burcuyum, yakışıklıyım da, iyi de yüzerim.''

gibi entryler girmesi muhtemel olan yazar.
    #3690405 (okeyin aranan dorduncusu, 20.07.2008 02:30 ~ 04:45)
  8. sürekli boyle bir animdi paylasmak istedim şeklinde entryleri olan yazardır.**
    #3690416 (ozpandora, 20.07.2008 02:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entryde sadece kendinden bahseden yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entryde sadece kendinden bahseden yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entryde sadece kendinden bahseden yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entryde sadece kendinden bahseden yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » istanbul » fender sp 10 » peru » delici oguz » mehmet cakir » daniel gonzalez guiza nin ani defteri » onur unlu » ertugrul » aglayan dag susan nehir » adriana lima » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » maria mena » atlari da vururlar » ehl i dil » europa » cocukken yapilan salakliklar » okul deneyimi » sozluk yazarlarinin itiraflari » dalya » got kasintisi » tulum peyniri