entryde 50 kere fikir degistirmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. entry girerken fikir degistirmek
  2. fikir yerine fikir sahibini elestiren zihniyet
  3. alti kere gidip yedi kere gelmek
  4. ben alti kere gittiysem yedi kere geldim
  5. 2 kere havaya atip bir kere tutmak
  6. bir kere bile bir kere demeyen insan
  7. cesurlar bir kere olur korkaklar bin kere
  8. sen bana 5 kere vur ben sana 1 kere vurayim
  9. iki kere dusunup bir kere soylemek
  10. bir sey 2 kere olmussa 3 kere de olacaktir

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entryde 50 kere fikir degistirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entryde 50 kere fikir degistirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entryde 50 kere fikir degistirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entryde 50 kere fikir degistirmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » uludag sozluk » yaran diyaloglar » karga » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » mustafa kemal ataturk » no promise » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » asiti kacmis kola » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » alternatif cem uzan vaatleri » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » helal olsun dedirten entryler » arjen robben » devedikeni » montajelemani » alwayssleepy » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » adalet ve kalkinma partisi » july4th » bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » moderatoru gammazlayan yazar » hacca giden sosyete » seslendirme sanatcilari » yarim kalanlara ragmen » pakistan » oteller kenti » aykut kocaman » rap » genc carsaflilar rahatsiz » naughty girl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » onumuzdeki maclara bakicaz » saca bok dusmesi » nuria bermudez » bir gun beni arzularsan » ceviz » banglades » melegim » since i ve been loving you » futbol sevmeyen erkek » oral ismindeki insan