entry yi girer girmez eksi oy almak 

kapat
  1. sözlük her yazar bir tane eksi oy veren ibne atamıştır diye düşündüren hadise. ulan bu ne hız, bi oku ne yazdık. ya ibnesin tamamda bu kadar da olmazki. bi oku önce ne yazmış ne demek istemiş. alla alla...maça 1-0 geriden başlıyorum senin yüzünden.
    (bkz: sinirlendim bak gene)
    bu arada baya bi eksi oy aldım bu başlıkla. tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.
    #1648109 (deatly, 15.05.2007 23:18 ~ 23:40)
  2. olumsuz oy manyağı yazar kişisinin, takibinde olduğu yazarın yaşaması olağan durum.
    #1648118 (dimarzio, 15.05.2007 23:20 ~ 17.05.2007 00:54)
  3. (bkz: kişiye göre oy vermek)
    #1648119 (barış, 15.05.2007 23:20)
  4. entry i girer girmez ben butonuna basan yazarın haykırışı... *

edit: valla ben "ben" butonuna basana kadar 2 (+), 1 (-) oy aldım, sen verdin dimi lan az çakal değilsin valla hem haykır hem eksiyi bas. *
    #1648120 (fobia, 15.05.2007 23:20 ~ 23:22)
  5. (bkz: başlığa oy vermek)
    #1648121 (thedewil, 15.05.2007 23:20)
  6. insanın başına gelmeyince inanmayacağı hadise. yahu daha ben okumadım entryi ne ara eksiledin.*
    edit:bak ya yine yaptı. bırak peşimi kardeşim.*
    #2716337 (yoksa yamuluyor muyum, 19.12.2007 16:58 ~ 17:02)
  7. (bkz: ibnedir o ibne)
    #2716505 (Carmadon, 19.12.2007 17:39)
  8. (bkz: seoviler çok iyi çalışıyor)
    #2716511 (cofdi, 19.12.2007 17:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry yi girer girmez eksi oy almak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry yi girer girmez eksi oy almak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry yi girer girmez eksi oy almak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry yi girer girmez eksi oy almak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » kabare dev aynasi » hendrix minik mavi balina i belong to che uclusu » inodnod » nikaragua » boran » kurabiye monster » sikinden tavana asmak » kib aeo seovi » dunya disinda seks nasil olurdu » james hetfield » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cuneyt aysan » zimbabve » desti izdivac » ilk maasla anneye hediye almak » ya anne bes dakika daha » rakimalboga » adim adim anal seks » alternatif akp acilimlari » new york knicks » hocam com