entry yi anlamayip eksi puan vermek 

kapat
  1. 'anlamıyorum,sen bana mal mı?demek istiyorsun.'düşüncesinin yansıması.
    (bkz: kınıyoruz)
    #392540 (laedri, 02.07.2006 22:19)
  2. (bkz: ota boka eksi oy vermek)
    #392546 (selmagezinir, 02.07.2006 22:19)
  3. temeli için; (bkz: entryden nem kapmak)
    #392550 (laedri, 02.07.2006 22:20)
  4. herhalde (#392405) nolu entryme eksi oy veren yazarın içinde bulunduğu durumdur. anlaşılmayacak pek bir şeyi de yoktur oysa, açık açık yazmışız. yoksa bu yazarın numeroloji ile arasında çocukluğuna dayanan kötü anıları mı vardır? yoksa 12345679 kendisini şeker vaadiyle kandırıp kötü emellerine mi alet etmiştir? "ben neredeyim?" sorusunu kendime yöneltmeme sebep olmuştur. ya girdiğim entry için teşekkür mesajı çeken yazarlarda bir sorun vardır ya da eksi oylayanda.
    #392563 (roy mustang, 02.07.2006 22:25 ~ 22:26)
  5. bazen ne diyo lan bu deyio bizzat kendiminde yaptiğim hadisedir. Sonuc olarak kisinin ozgur iradesi ile oy verme hakkı vardır. isterse bu hakkını ibnelik yaparak simultane ekside verebilir. Doğaldır yani.
    #392591 (eurasia, 02.07.2006 22:32)
  6. gicik olulanan yazarin herhangi bir entrysine vereceginiz eksi puandir...
    #997127 (CitLemBiK, 14.12.2006 20:04)
  7. bir nevi yazar tarafından hakarete uprama psikolojisiyle verilen eksi puandır. eksi veren kişi yazarın kasten anlaşılmaz bir entry yazdığını düşünüp aklını bulandırdığı için de intikamını eksi puan vererek alır.
    #1275143 (arabaciarabayatasget, 08.02.2007 13:50)
  8. artı verirken elinizi korkak alıştırmayın denilesi durumdur.
    #1471280 (cmoslogic, 30.03.2007 14:38)
  9. (bkz: seri eksi oy veren ibne)
    #1471309 (cettox, 30.03.2007 14:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry yi anlamayip eksi puan vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry yi anlamayip eksi puan vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry yi anlamayip eksi puan vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry yi anlamayip eksi puan vermek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » chp genel merkezi » force india » bak yakalarsam tik tik » seni sorana her yanim derim » sozlukte ingilizce baslik acmak » defne joy foster » kursad » hypertext » magazin muhabirleri » childeren of heaven » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » alida » yeni bir sayfada sana bakmak » mutsuzluk » inflikted » the mind s eye » varyags of miklagaard » trt » kamburu cikmis sozluk yazarlari » tarnally » ebru cesitleri