entry yerine enter girmek 

kapat
  1. sözlüğümüzün nacizene yazarlarından manyach ın sözlükteki entry girme işlemine enter girmek demesi. sonuç olarak bir şeyin girilmesidir.
    #933395 (yaramaz, 01.12.2006 03:49)
  2. bu iki kelimedeki e,n ve t harflerinin ortak olması sebebiyle yazarımızın kafasını karıştırmaya neden olan hadise.*
    #933413 (balbassar, 01.12.2006 03:57 ~ 03:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry yerine enter girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry yerine enter girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry yerine enter girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry yerine enter girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » cakma chp liler » aleksi tolenka » pandora nin kutusu » cutting edge » baba beni okula gonder » azeri edebiyati » okan bayulgen sade vatandas » ilk cagdan sozluk basliklari » otobusteki liseli kizlar » kim korkar anal seksten » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » state building » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » arapaima gigas » hocaya tavir alan ogrenci » guvercin » nokta » seni seviyorum ama gitmeliyim » karma police » butun ayriliklara ragmen bir arada yasamak » oldugunde cehennemde ilk konusacagin kimse