entry ye uc nokta koyarak baslamak 

kapat
  1. şimdi tabi bu uc nokta hadisesi çok damar.. ''öncesini anlatması çook uzun sürer bebeğim, benim şu aklamış saçlarım bile yetmez bazı şu tüm olan biteni anlatmaya'' demeye kasan yazar bünyenin kullandığı bi biçimdir bu. pehh ama değil mi?

pehh tabi lann, pehh tabi, ne sandın barbunya pilaki? ulan madem tanımı usturubunca ve gerekli geçmiş zamana yayarak tanımlamayı g.tün kesmiyor, ne o şekil durumları? sorasım geliyor arkadaş.. madem burası sözlük ve bir tanım formatı, ki hatta tanımın eskiden bu yana gelmesi gerekiyor diyosun, hoop patlat üç noktayı, karizmaya karizma kat. oh maşşallah, dostoyevski misin lan sen? (ki o bile yapmadı bunu)

yazar damar bişiler yazacak, kendi çapında döktürücek, öykü yazacak, ahkam kasacak, biraz da format sıkıntısı var, yardırıyor girişte üç noktayı.. bak sana misal; ben bu yaziyi sana yazdim diye başlık açacaksın ama bakıyorsun ki bu isimle dilimize çevrilmiş eser yok, örnek de veremiyorsun cezmi ersoz'ün dilimize çevrilmiş seksenüçüncüncü eseri diye, patlatıyorsun üç noktayı girişte, akabinde duygusal bi kaç bişi, akabinde katarın vagonları gibi dizilsin duygularıyla seninle duyguluculuk oynayacak yazarcanlar gari. hey baba hey de hey.

... *
    #1906126 (hosaf, 11.07.2007 02:20 ~ 02:24)
  2. '' konuşursam çok kişinin başı yanar '' manasına gelen başlama şeklidir.
    #1906135 (peceteye recete yazan doktor, 11.07.2007 02:22)
  3. alıntı bir metnin belli bir bölümünden başlanılmışsa alıntının öncesi olduğuna dair bilgi verme amaçlıdır.

...
    Her şeyin fazlası zararlıdır ya,
    Fazla şiirden öldü Edip Cansever.
    Cemal Süreya

örneğinde görüldüğü gibi.
    #1906151 (darksideofthepink, 11.07.2007 02:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry ye uc nokta koyarak baslamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry ye uc nokta koyarak baslamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry ye uc nokta koyarak baslamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry ye uc nokta koyarak baslamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » mr president » sobotta » iktidarsiz jigolo » pinti caner » emile mpenza » tirbuson olmadan sarap acmak » avusturya » yaran canli yayin gaflari » biliyorum sen hic var olmadin » en unlu hiristiyan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 26 agustos » devrimci halk partisi » malatyali cocugun baz istasyonu isyani » traffic » kamyon arkasi yazilari » odev yapmayan ogrencinin yandas aramasi » agir misafir » tu kaka bana » milli olmak » gammazi gammazlayan gammazi siklemeyen gammaz