entry ye reklam almak 

kapat
  1. her sözlük'ün popüler yazarlarının ya da alabildiğine entry içeren başlıkların ilk entrylerini yazanların gerçekleştirebileceği ütopik etkinlik. böylece, yazar emeğinin karşılığını yeşillik olarak alabilmiş olur.

--spoiler--
    turkiye nin en saglikli uretim tesisleri banvit te kus gribi riski yoktur.
    [altyazı] dorduncu nesil yazar, reklam karşılığında ücret almamıştır. yanınızdadır.
    --spoiler--

*
    #1152961 (dorduncu nesil yazar, 14.01.2007 19:07)
  2. ***bu entry metalycra hazretleri tarafından hazırlanmıştır***
    ------- ------------------------ --------------- -------------

kapitalizmin gereklerindendir. ürünlerin doğru kitleye iletiminde büyük bir rol oynayabilir. sağlıklı reklam ortamının oluşması için önce tüketim bilincinin oturması gerekmektedir. zira entrylerin okunma sorununun olmaması bu hadiseyi tadından yenmez bir hale getirecektir.

-------- --------------------- ---------------- -----------------
    ***bu entry metalycra hazretleri tarafından hazırlanmıştır***
    #1153030 (metalycra, 14.01.2007 19:19 ~ 19:22)
  3. sponsor olacak şirket bulursanız haber verilmesi gerekir diğer yazarlara. belki parayı buluruz.
    #1153046 (arude50, 14.01.2007 19:21)
  4. 0.5 tombow 2b ucu olan diye sorarken, etrafta fellik fellik nokia sarji olan birini ararken, avea burdan cekmiyor, turkcell'e geciyorum diyorken yapilan gunluk konusmaya reklam almak gibi olan olaydir.

--dipnot--
    bu entry revolter00 tarafindan benq, a4tech, epoc, nokia, samsung, nvidia, intel, microsoft, mozilla firefox ve puppet master destegiyle girilmistir.
    --dipnot--
    #1927274 (revolter00, 13.07.2007 20:20)
  5. yaratıcı yazarların yaratıcı entrylerine sahne olacak uygulama.

*** saçlarınızı hobi cöleyle cöleleyin. cöle sürmek kel yapar diyenlere de inanmayın ***
    #2838546 (arabaciarabayatasget, 14.01.2008 21:36)
  6. (bkz: bu entry'de sanal reklam uygulanmaktadır)
    #2838590 (0dhy, 14.01.2008 21:45)
  7. bu entry i yazarken çerez yiyorum. ne çerezi mi? tabii ki dabi çerezi.

dabi çerezi yerken çıtırdatın, çıtırken çıtırayın. dabi çerezi, çıtırdatmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. dabi çerezi, hedeflerini yüksek tutanların çerezi.

dabi dabi dabi dabi mısır çerezi *
    #2838607 (captainzap, 14.01.2008 21:48)
  8. kelime o aralarına r serpiştirilecek k ürün adı i şeklindedir. d
    etik bulmuyorum o ayrı.
    #2838634 (masalcini, 14.01.2008 21:56 ~ 22:01)
  9. --------------- http://img228.imageshack.us/img228/7113/b9yc7.jpg ------------------
    entry'nin şukelalık derecesine göre reklamı yapılan nesneye talep artacaktır.
    --------------- http://img228.imageshack.us/img228/7113/b9yc7.jpg ------------------
    #2838850 (kasgarli tost, 14.01.2008 22:44)
  10. uludağ sözlükte, yeniliklerin öncüsü oyuna devam tarafından başlatılan uygulamadır. (#2786825)

oyuna devam, oyuna devam... ısrarla okuyunuz!
    #2838884 (oyuna devam, 14.01.2008 22:48)
  11. yaşam koçluğuna soyunan yazarınız sado'nun tüm sağlık ve pskolojik yazıları arasına alması normal karşılanabilecek hede.

--spoiler--
    uludağsözlük yazarları için tamamen ücretsizdir, üşenmeden başvurunuz.
    --spoiler--
    #3508340 (sadettin kanyak, 07.06.2008 22:20)
  12. nickten nicke sayısı değişen olaydır. benim nicke kim reklam verir lan ühü mühü.
    (bkz: işler kesat)
    #3508366 (birgarip, 07.06.2008 22:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry ye reklam almak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry ye reklam almak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry ye reklam almak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry ye reklam almak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » zambiya » eruditio limites permeat » alkislamaya gudumlu izleyici profilleri » simurg efsanesi » football manager 2009 » mizahin mizaca kattiklari » double tap » hayati zindan eden kadin » eve erkek atma teknikleri » uludag sozluk beyaz show zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » naughty girl » ayy sen bu yaziyi bana mi yazdin » sabaha kadar sozlukte takilmak » sozlukteki web coderlar » delikli pertinaks » lepiska » uc maymun » kopekler ve zenciler giremez » seovi » spa francorchamps