entry ye ne yazilir ki simdi diye baslamak 

kapat
  1. sadece bana tiksinç duran bir durum sanırım.

bakıyorum çünkü böyle entrysine başlayana 1 bilmedin 2 eksi oy var. onun da birini ben vermişim zaten.

lan bre andaval, bre öküz, bre yavşak, bre sumsuk, bre ayı, bre köpek, bre davar, bre maymun, bre ne yazacağını bilmeyen çok değerli arkadaşım.

senin geçmişini seviyorum. geleceğini de...
    #1867846 (deep, 05.07.2007 16:05)
  2. ne yazılırki bu entry altına,
    deep dalacak larker sana,
    kendini iyi kolla ,
    sende kaşındın ama .

akıllı ol larker akıllı...
    #1867861 (oumar, 05.07.2007 16:08)

© 2008 - uludağ sözlük

entry ye ne yazilir ki simdi diye baslamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry ye ne yazilir ki simdi diye baslamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry ye ne yazilir ki simdi diye baslamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bavulu kapattiktan sonra koyacak esya cikmasi » onikiortaliharitametoddefteri » colony of birchmen » cnbc e » psikopat cocuk oyunlari » kimseyi artilamayayim ama karmam nirvanaya ulassin » uludag sozluk un sevgili klonundan basliklar » are you manager » hakkinda bu kadar entry girilince kovuldu sandim » destere » toyota corolla » yaran msn diyaloglari » 7 dersten kaldim baba » forum sitesi kurmanin dayanilmaz hafifligi » mandabatmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metin yuksel » devletin dine baskisi » ilkokulun vazgecilmezleri » basligin yazarin ustune kalmasi » anne ben geriye biraz zor donerim » banu guven » masumlugu kanitlanana kadar her insan sucludur » gunesin oglu » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » dokuz aylik » zaman makinesi » bir haftada uc kez basildik ben burdan donemem » dtp nin aktutun saldirisina uzulduk aciklamasi » sampuani sulandirmak » cska moskova