entry ye msn den ayar vermek 

kapat
  1. sevilen yazar arkadaşlara daha tez vakitte ayar vermek isteyen yazarın yaptığı eylem.* *
    #581546 (yesimimbenim, 27.08.2006 15:21)

© 2008 - uludağ sözlük

entry ye msn den ayar vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry ye msn den ayar vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry ye msn den ayar vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» universitede vize haftasinin son sinavi » dewe » ramazan yesil » fantastic four » osman can » jigga » daha biz variz sevinmeyin » olduklerinde laikligin olmadigi yere gidecekler » le fabuleux destin d amelie poulain » zenci ile flort eden zayif beyaz kiz » pkk nin kamplari ve hareketleri bbg evi gibidir » mitch baker » gunun sozu » onkyo » yaran limewire arama sonuclari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tekrenkturkuaz » eskisehirspor un naci transferi » madem ki universitelisin istemeden vermelisin » 4 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » merhaba celik ataturk nasil » radyo uludag » akcakoca » eidur gudjohnsen » fantastik facebook gruplari » aktif aramalar » dugun tv ye dugun videosunu gonderen escinsel cift » uyu demeye geldim » yahudi » tanju okan » sirenia