entry yazmak icin kivranan tipler 

kapat
  1. yeni yazar olanların işte ben yazar oldum ama ne yazacagım sendromuda kapıldıkları turden durumları.
    #989972 (tipitip, 13.12.2006 13:49)
  2. (bkz: sen yenisin galiba?)

(bkz: çömez bu daha abisi)

(bkz: sen gelirken biz dönüyorduk oğlum) *
    #989976 (faithful lover, 13.12.2006 13:51)
  3. skora odaklanmışlardır.
    fakat dikkat edilicek başka hususlarda vardır.
    (bkz: çok tanım geyiksiz olmaz)
    #989999 (lusi, 13.12.2006 13:56)
  4. entrylerin çoğu sadece bakınızlardan oluşan yazarların içine düştükleri durum.
    #990007 (adini unutan adam, 13.12.2006 13:58)
  5. hepimizin zaman zaman yaşadığı olaydır. yaşamadım diyen kesinlikle yalan söyler.
    #990012 (istanbul icin efkar vakti, 13.12.2006 13:59)
  6. (bkz: entry orucuna girmek)
    #990039 (to madeira, 13.12.2006 14:04)
  7. (bkz: savunma mekanizması)
    #990053 (homer simpson, 13.12.2006 14:06)
  8. Gerçektende kıvranıldığını görüyorum bende bazıları için aklımdan geçenlerin hepsini yazmak yerine özetlemek için kıvranıyorum ama burasının amacı neyin kime nasıl bi anlam ifade ettiğinin özgürce söylenebildiği bir yer ve minimum şu kadar karakter dersen elimden geldiğince saçmalar uzatır dururum ve sende buna onaymı vereceksin ne vereceksen onu yapmak ve okumak için uğraşıcaksın. Ama yook ben uğraşırım diyorsan be devam edeyim burada yazıma.( Bi daha nereden bulacağım böyle megaloman bir konu entry yazmak için kıvranan tipler. ) Gördüğün gibi yazmak için kıvrım kıvrım kıvranıyorum. Hımmm...
    #990500 (kekrem, 13.12.2006 15:49)
  9. derinden bir söz değilse susmak en iyisidir..
    sabır en ağır sözleri beraberinde getirir..
    #990521 (nowomantaksimcry, 13.12.2006 15:57)
  10. her uuser'ın başına zama zaman gelen durum
    #990525 (simitcikahvecigazozcu, 13.12.2006 15:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry yazmak icin kivranan tipler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry yazmak icin kivranan tipler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry yazmak icin kivranan tipler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry yazmak icin kivranan tipler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » l » izmir den ankara ya okumaya gitmek » sevgilisi sevismedi diye aglayan erkek » kafayiyedim » penis kokusu » kedifili » turkiye nin en iyi gazetesi » josef k » orta dogu ve balkanlar » daniel guiza nin gol atabilmesi icin gerekenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » rna » fotospor » yezidiler ve yezidiligin dogusu » seri eksi oy yiyen ibine » google chrome » oral seks » psp » murteci » karma police » sozlukteki galatasaraylilar