entry yazarken yasanan olaylar 

1. konuyu toparlayamamak konuyu tpoarlamışken unutmak yazacağın konunun yazıldığını görmek bi yazarın başına gelebilcek en kötü olaylardandır
    #242364 (fastangry_x, 14.05.2006 02:17)
  2. bakin bakin ne anlatacagim
    başlığı açıyorum ki bir taraftan kenan isik çıktı:
    - son kararın mı? emin misin?
    olayın şokunu atlatamadan diğer taraftan ahmet cakar:
    - dönüşü olmayan bir yola girmeye hazır mısın?
    daha haydaa, kelimesini bitiremeden karşıdan erman toroglu geliyor:
    - düelloya var mısın?
    tam reha muhtar;
    -başlık açarken sözlüğün seni aldattığını düşünüyor musun?
    diye sorusunu tamamlarken ter su içinde uyandım.
    (bkz: filmi rüyaymış gibi bitirme)
    #3241591 (cveevezvea, 07.04.2008 16:53)
  3. geçen entry giri$imde depremle birlikte güney sahillerinde tsunami ya$andı. ondan öncekinde bilmem hangi dağın lavları fı$kırmı$tı. $u an okuduğunuz entry' yi yazmaya korkuyorum.
    #3241614 (3742372836, 07.04.2008 16:57)
  4. klavyeye kola dökülmesi,yada 10 dk dır msn de cevap bekleyen insanların çıldırması.
    #3726973 (Hexenkessel, 27.07.2008 01:13)
  5. (bkz: kardeşin yan taraftan entry kesmesi)
    #3735265 (glylay, 28.07.2008 22:02)
  6. - gore gori bey! yeni gelen müdürü tanıyor musunuz?

+ en asil duygularin insanidir belki.

(bkz: sözlüğün ofis yaşantısına etkileri)*
    #3735283 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 28.07.2008 22:05)
  7. ev arkadaşının ' benimle hiç ilgilenmiyorsun! hep sözlük hep sözlük! inşallah kapanır da kalırsın öyle! ' yakarışlarına maruz kalmak... sonra da evet, sepet, tamam gibi genel geçer cevaplarla onu dinliyor izlenimi vermek...
    #3735290 (turuncukolik, 28.07.2008 22:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry yazarken yasanan olaylar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry yazarken yasanan olaylar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry yazarken yasanan olaylar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry yazarken yasanan olaylar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » huseyin uzmez » recekop » kravat takmak » the cutting edge » hayko cepkin » fenerbahce nin on liberolari » transistor » epirojenez » turkkaya ataov » methusena » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » windows 7 » atilay erguven » turk kizlarini nasil buldunuz » sinavda ek kagit istemeyen ogrenci » seni kendimden bile kiskaniyorum » stand upci » desti izdivac » ken rasmussen » rocket queen » hacettepe tipi kazanan hakkarili coban