entry tavsiye etmek 

kapat
  1. söz konusu entry'nin numarasına tıkladığınızda çıkan küçük pencereden tavsiye edeceğiniz kişinin mailini yazarak gerçekleştirebileceğiniz eylem. Aynı pencereden söz konusu entry'i iste budur ustat listenize ekleyebilir veye çıkartabilirsiniz.
    #1900038 (fehimsiz ekmek, 10.07.2007 14:23 ~ 14:25)
  2. hakkaten kullanilip kullanilmadigini merak ettigim fasilite. hic kullanmadim henuz.
    #4122757 (vanti lator, 22.10.2008 10:40)
  3. güzel bir entry okunduğunda yapılacak hadise.
    (bkz: kendimden biliyorum)
    #4122768 (galapagoslu iguana, 22.10.2008 10:45)
  4. bazı yazarların entry lerini eşe dosta okuması için telkinde bulunma işidir.

(bkz: vaudeville for vendetta)
    (bkz: depeyi)
    .
    .
    .
    #4122771 (coutcin, 22.10.2008 10:47)
  5. dandik bir entry cehenneme tavsiye etmekle de yapilan hadise.

(bkz: oho ohoooo o da biliyor)
    #4122773 (mulayim, 22.10.2008 10:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry tavsiye etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry tavsiye etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry tavsiye etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry tavsiye etmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» japon cizgi filmlerinde hyuga ve kai yi sevmek » adriana lima nin var misin yok musun a katilmas » insan vucudu » fayda maliyet analizi » hipotiroid » fayda maliyet analizi » ataturk olmasaydi sozlukte yazamazdin serefsiz » makinalasmak » balkan turkuleri » canlar kimin icin caliyor » ahmet ersavci » ahmet ersavci » gunes kutlesi » vtunnel com » eskimotube » eskimotube » lafmacun org » zeynep candan ozkaynak » mektup » alternatif ogretmenler gunu hediyeleri » cherub rock » butun ayriliklara ragmen bir arada yasamak » radyo uludag » biliyorum sen hic var olmadin » dokuz aylik bebege tecavuz edilmesi » roberto carlos un akli nuria bermudez de » surekli gote got denildigini hatirlatan uuser » bana bir koca lazim » olasi istanbul depremi » sen git ben basimin caresine bakarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » atlari da vururlar » askerlik palavralari » hnrna » eski sevgilinin geri donmesi » sonumuz hayirli ola » bir frp karakteri olarak fethullah gulen » astral seyahate gittim gelecegim » jamaika » tu kaka bana » ekinoksah