entry sonunda dagilin demek 


kapat
  1. güzel bir entry okuyorsunuz. adam bir şeye isyan etmiş belli ki. tamam, güzel. herkes özgür. hatta bakıyorsun, senin de katıldığın noktalar var entryde.

    ancak entry sonuna bir geliyoruz. isyan eden yazarımız "bitti dağılın hadi" diye son derece ters bir tavırla noktayı koymuş. e sen şimdi sinirlendiğin şeyleri yazarsın da bizim suçumuz neydi be. ne zaman öyle bir entry görsem ağzımda kekremsi bir umursamazlıkla gözlerimde ikircikli yaşlar birikir. yapmayın, üzmeyin, terslemeyin bizi.

    dağılın şimdi.
    #3619924 (rectoa, 04.07.2008 18:40 ~ 18:44)
  2. entrynin yazarı şayet bölük komutanı ise şaşılmamalı.
    #3619933 (larker, 04.07.2008 18:41)
  3. (bkz: entrynin sonuna dağılın bomba godum yazmak)
    #3619941 (unique270, 04.07.2008 18:43)
  4. turnuva düzenleyen kişinin turnuvadan elenmesinden sonra söylediği söz de olabiliyor.
    (bkz: uludagsozluk hamachi ile fifa08 oynuyoruz zirvesi)
    #3619962 (bleak poison, 04.07.2008 18:47)
  5. (bkz: entry nin sonuna dağılın lan buraya osurdum yazmak)
    #3619982 (nickimi tutarmisin, 04.07.2008 18:53)
  6. mütevazi ve sempatik bir tavırdır.

    yazar bu entryde rating tutkusu gütmemiştir.
    #3620041 (devils advocate, 04.07.2008 19:04)
  7. sempatik yada bokyedi başı olduğunu zanneden yazar finali.
    #3620075 (thaliia, 04.07.2008 19:15 ~ 10.07.2008 02:10)
  8. entryleri okumadan önce sons atıra şöyle bir göz atmakla halledilebilecek hadisedir.
    #3620085 (reanarchy, 04.07.2008 19:17)
  9. kısa bir uyarı entry'sinin ardından kullanılan 'dağılın' yada 'dağılın şimdi' türünden ifadeler, genellikle moderatorler tarafından ve de bir başlık altındaki entry gidişatının hukuki açıdan göte kaçabilecek yöne doğru meyletmesi durumlarında kullanılır.

    bahse konu nedenle, ilgili şahıslara karşı küfürlü ifadelerden kaçınılması şiddetle tavsiye olunur. aksi taktirde ağızlara biber sürülmektedir.

    (bkz: kendimden biliyorum)
    #3621671 (liberalisticcommunist, 05.07.2008 01:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry sonunda dagilin demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry sonunda dagilin demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry sonunda dagilin demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry sonunda dagilin demek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» japon cizgi filmlerinde hyuga ve kai yi sevmek » adriana lima nin var misin yok musun a katilmas » insan vucudu » fayda maliyet analizi » hipotiroid » fayda maliyet analizi » ataturk olmasaydi sozlukte yazamazdin serefsiz » makinalasmak » balkan turkuleri » canlar kimin icin caliyor » ahmet ersavci » ahmet ersavci » gunes kutlesi » vtunnel com » eskimotube » eskimotube » lafmacun org » zeynep candan ozkaynak » mektup » alternatif ogretmenler gunu hediyeleri » counter strike » volkswagen golf » babanin deneyimsiz damati kabul etmemesi » gesamtkapitalrentabilitaet » oz » alsancak stadi » altay » john stuart mill » yemekteyiz » firat aydinus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » singapur » kaburga sofrasi » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » iyi sabahlar sozluk ben yatiyorum » sozluk formasi » togo » george laura bush ciftinin sevisme tarzi » ceyhun celikten » galatasaray in sergen in jubile macinda oynamamasi » aysen uysal