entry sonuna dir koyunca tanim olmasi 

kapat
  1. yazılan entrynin tanım olması için sonuna -dır eki eklenmesidir. böylece entry tanım olmuştur.
    iyidir, güzeldir ama bazen boku çıkandır, can sıkandır, olduya getirilendir.
    #3781748 (Kechi, 07.08.2008 00:54)
  2. the matrix filmindeki neo'nun varolması gibi garip bir açıktır. ne yapılırsa yapılsın engellenemez.
    #3781759 (kaleci sacli adam, 07.08.2008 00:57)
  3. başka versiyonu için:
    basligin sonuna dir koyarak tanim yapmak.
    #3781843 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 07.08.2008 01:14)
  4. kuraldışı kullanıldığı halinde ortaya estetik cümleler çıkması olasıdır.

"bunlara acıyorum, halleri allah kurtarsındır, bağışlasındır. devlet bunlara yardım etsindir" gibi...
    #3782279 (haroon, 07.08.2008 03:34)

© 2008 - uludağ sözlük

entry sonuna dir koyunca tanim olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. entry sonuna dir koyunca tanim olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry sonuna dir koyunca tanim olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gri ekran » yeni baslayanlar icin makina muhendisligi » islam i anlayamamak » okuldan nefret ediyorum » ellere bakarak ayaklarin seklini tahmin etmek » lucarelli99 » uludag sozluk un yonetim sekli » ilan ile ilam arasindaki fark » 42 numara ayakkabi giyen kiz » sezen aksu ya hediye vermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games