entry si silinince tribal enfeksiyona giren yazar 

kapat
  1. göz yaşları kalbine, kalbindeki kan beynine, beynindeki akıl ise havalara uçan yazardır.

kendince güzel bir entry girip, oylanmayı bekler. o da nesi? entrysi apansız silinince dayanamaz ağlamaya başlar ve yahut da acayip pis sinirlenir. o anda bir tane mod görse moddan moda girecek derler ya işte o cinstendir.

en sonunda çırpınışları kar etmez, canlandır butonu da gelmez zaten, entrysi silinir gider. yazık çok yazık, fena çok fena, kötü evet kötü kardeşim.
    #1592311 (larker, 30.04.2007 23:39)
  2. galeyana gelip tum entrylerimi sozlukten cekicem demesi muhtemel yazardir.
    #1592320 (unusual suspect, 30.04.2007 23:41)
  3. Akabinde küfür dolu entryler yazarak modlar tarafından sözlükten şutlanabilecek ya da çaylak yapılabilecek yazardır .
    #1592348 (nekrofili, 30.04.2007 23:46)
  4. delirmeden, tripten tribe sürüklenmeden önce beyninden biraz daha verim almaya çalışıp sakin kafayla düşünmesi gereken yazardır. zaten günlük hayatta götümüzden ter damlıyor yaşayacağız diye. bir de gelip sözlükte manyamanın hiçbir alemi yoktur orası ayrı. konuyu dağıtmadan devam edelim yolumuza.

bir entry silindiyse bunun altında ideolojik açılımlar aramak manasızdır. şayet öyle bir şey olsaydı sözlüğün adı kurt sözlük, allahsız sözlük, pkk sözlük, ananıza söven sözlük şeklinde spesifik bir hale sokulur, uyumadan önce sözlüğün ebesine saymak yerine koyun saymanızı sağlardık. demem o ki; yetişkin ve bilinçli insan evlatları olarak herkes gibi idare kisvesi altında salınan moderatörlerin de kendince görüşleri vardır ama sözlüğün bunun propagandasını yapmak için doğru bir mecra olmadığının bilincindedirler. ortalama bir ayar tutturup, tadında eğlenmek ve öğrenmektir amaç.

tribal enfeksiyondaki yazarların, silinen entrylerine ulvi anlamlar yüklemeyip, "salak ben, küfür, hakaret edip duruyorum ondan siliyorlar" şeklinde konuya düz bir mantıkla yaklaşıp ona göre davranmaları ve formata vakıf olmaları gerekir. formatı münasip yerlerimize sokmak istediğinizi biliyorum ama bize taş atana gül atıp saygılar sunduğum yetmezmiş gibi akabinde yalıyorum.
    #2640487 (cikarinbeniburdan, 28.11.2007 19:32 ~ 19:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry si silinince tribal enfeksiyona giren yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry si silinince tribal enfeksiyona giren yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry si silinince tribal enfeksiyona giren yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry si silinince tribal enfeksiyona giren yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » baslik ve nick uyumu » matrax » aids » abdullah gul vs recep tayyip erdogan » estranged » yoga yapan mistiq kedi » tahran sokaklarinda ciplak kadin goruldu » somali » ayrilik » kamburu cikmis sozluk yazarlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yas kac olursa olsun sokakta anneden azar isitmek » cumhuriyet ak partisi » mor » sozlukteki siyaset uzmanlari » kanal seks » kadina yonelik siddet » cin seddi bitiminde cinlilerin ilk tepkisi » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » yaran diyaloglar » panama bandirali bir kuru yuk gemisi