entry sayisini dusunen kahraman olamaz 

kapat
  1. yeni nesil postmodern kahramanlık ölçüm birimi. bir nevi nitelik ve nicelik durumu.

say say bitmiyorsa adam oldum sanma
    boş yere yazıp yazıp beni uğraştırma
    #1299554 (mey, 13.02.2007 18:04)
  2. nicelikten öte nitelik önemlidir sözünün üstüne basan, vurgulayan tümce. entry sayısından öncelikle, önemli olanın girilen entylerin içeriklerinin, kalitelerinin olduğu aşikardır.
    #1300523 (sophie, 13.02.2007 21:39)
  3. "motorize olup boş laflar dizmek, içeriğe ve formata zararlıdır" sözünün aforizma olmuş hali.
    #1300562 (longinus, 13.02.2007 21:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry sayisini dusunen kahraman olamaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry sayisini dusunen kahraman olamaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry sayisini dusunen kahraman olamaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry sayisini dusunen kahraman olamaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » cutting edge » basliklari yuz metreden taninan yazar » hapsirma sonrasi diyaloglar » victoria s secret fashion show 2007 » mercedes » football manager 2009 » chpli imam » omer urundulun yalancisi olmak » dort gun dort gece » huseyin gocek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » luke chambers » spa francorchamps » baba beni okula gonder » askerlik palavralari » fiorentina » davids » rothschild » muhtasar beyanname » jackson mania » ornidazol