entry parsellemek 

kapat
  1. 100., 1000., 3000., 10.000. VB. ENTRYLERiNE YAKLAŞAN SEViLEN YAZARLARDAN "O ENTRY'Yi BENiM BAŞLIĞIMA GiR" iSTEĞiDiR.
    GEREKLi MiDiR? HAYIR.
    GEREKSiZ MiDiR? HAYIR.
    AYRICA; (bkz: ÖZEL ENTRYLER)
    (redwinemania, 28.06.2006 13:43 ~ 01.11.2006 17:10)
  2. *iLERDE GiRiLMESi KESiN, ANCAK O AN GiRiLMESi MANTIKSIZ OLAN BiR ENTRYi, baslik parsellemek GiBi, DAHA ÖNCEDEN GiRME OLAYIDIR.
    (redwinemania, 10.07.2006 12:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sony playstation 3 » parayla saadet olmaz » pazarcik in tarihi eserleri » ricardinho » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » tomarza nin tarihi eserleri » yanlis anlasilmis sarki sozleri » josef levon capan » kirmizi baslikli istasyon sefi » fanta » alanis morissette » prefiero estar desnuda que usar pieles » w » italik duruslu insan » cildirma » seovi » mavinin yankisi » tepegoz » bediuzzaman said nursi » graveworm » ilkokulda karne gunlerinde yapilan komiklikler » orta siralara oynayan futbol takimi » the fountain » facebook » cumingsoon » storming through red clouds and holocaustwinds » koponesti » bayburt un tarihi eserleri » gerger in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa