entry ola buraya girile 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. buraya entry gir
  2. buraya x ile ilgili entry gir
  3. buraya entry gelecek
  4. buraya gotum ile ilgili entry gir
  5. buraya entry gir kisminda not tutmak
  6. buraya entry doken esektir
  7. entry nin sonuna dagilin lan buraya osurdum yazmak
  8. gel la buraya
  9. gel lan buraya
  10. gel buraya

© 2008 - uludağ sözlük

entry ola buraya girile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry ola buraya girile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry ola buraya girile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tom bombadil » sara thunebro » horror punk » strategy » azerbaycan milli futbol takimi » teror » kadin yonetici » yaran msn iletileri » vw beetle da nazi marsi dinlemek » verememe sendromu » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » ergenlik cagindaki erkek » uludag sozluk hakkinda ne dediler » vignette » yaran basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » x e koyayim sana bir sey olmasin » the diving bell and the butterfly » koprofobi » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » izmir turkuleri » byegm » borsa dusunce uzulen yurdum insani » kurgu kahramanlarin insan kadar guzel olamamasi » ekstrovert » kemal sunal replikleri » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi » amacsiz kalmak » masturbasyon » viva la vida » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek