entry nin uzunu kisasi olmaz 

kapat
  1. sözlükteki yeni üye olarak ilk girdiim entryde kısa uzat da gel uyarısını görmüş ve uyuz olmuş bir insanım bunu kınıyorum böyle bişiy olamas bakn yine saçmalıom umarm 90 karakter saçmalayabilmişimdir
    #105615 (narsil, 08.03.2006 06:08)

© 2008 - uludağ sözlük

entry nin uzunu kisasi olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry nin uzunu kisasi olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry nin uzunu kisasi olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» geri donusum kutusunun inleyerek bosalmasi » aktutun karakoluna saldiranlar da bu ulkeye ait » tasslehoff » ne dedene nene de ne nenene dede de » elestireyim derken kisinin reklamini yapmak » istanbul kultur universitesi » mozilla firefox 3 » fabala » marjinal olmak icin gotunu yirtan ateist » timsah gozyaslari » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » bir cikolataya veren kizlar » malcolmriver » kimseyi artilamayayim ama karmam nirvanaya ulassin » liyenda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni rock gruplarina gelecegin nirvanasi denmesi » osman yagmurdereli » imam gazali » sozluk formati » ingiltere nin esir aldigi 150 bin turk askeri » kivanc ozkok » super lig de anadolu takimlarinin patlamasi » ahmet yildiz olmedi » yogurtlu pilavdan pasta yapan cocuk » toyota corolla » kucuk prens » esrar » mini etekle ahlak kavramini bagdastiran zihniyet » uludag sozluk vs itu sozluk » hayatin sozluk olmasi