entry nin sonunu getirememek 

kapat
  1. * *
    bir seyi anlatirken lafin sonunu getirememekle aynidir. entrynizi yazmadan once aklinizda planlarsiniz, ama yazmaya baslayinca is degisir. bir bakmissiniz daldan dala atlayip durmussunuz ve sonuc cumlesi olabilecek, konulari toparlayabilecek bir cumle yok. iste o zaman ya entryi girmekten vaz gecersiniz, ya da kendinizi kasar , entrynizi bir sekilde bitirirsiniz.

mutlaka her yazarin basina gelmistir.
    #3727344 (papagan, 27.07.2008 02:38)
  2. ne gariptir, hic basima gelm
    #3727358 (anch, 27.07.2008 02:41)
  3. (bkz: entr)
    #3727360 (anch, 27.07.2008 02:41)
  4. az okuyan, çok konuşan yazarlarda görülür.
    #3727386 (haroon, 27.07.2008 02:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry nin sonunu getirememek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry nin sonunu getirememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry nin sonunu getirememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry nin sonunu getirememek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » en unlu seks kolesi » idare i maslahatcilar esasli inklap yapamazlar » rap » izmir » herkes kendi olsun » hollywood un en sansli aktorleri » biliyorum sen hic var olmadin » imlaya dikkat et cikista gorusuruz » hayati zindan eden kadin » sakarya kosusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » satilik medya » ashlynn brooke » basbakanin youtube video sitesine girmesi » bir savas alani olarak taksim » sevgilisi sevismedi diye aglayan erkek » milli olmak » titresime almak » cinius » bir puan kazandik » the cutting edge