entry nin sonuna yasanmistir yazmak 

kapat
  1. başlık: (bkz: sevgiliden ayrılmak)

28. yaşadığım en acı olaydır..o acı günde kendimle rus ruleti oynadım..ama kader işte ölmedim..daha sonra boğaz köprüsünden atlayıp bir futbol klübü bayrağına takıldım yine ölmedim..derken kangurulu,yıldızlı;mitsubishili,dolarlı onlarca hapı beraber yuvarladığım halde hala hayattayım..ve sonunda ölmeyeceğimi anlayıp eve gelip sözlüğe girdim..aha şimdi de yazıyorum *

*:eğer bunları okuyorsan hayriye ne olur dön bana..görüyorsun halimi..
    #196104 (rasko, 25.04.2006 02:49)
  2. " tecrübeyle sabittir " demenin bir başka yolu. inandırıcılığı fazla olsun diye yazılıyor olabilir.
    #206036 (jack the ripper, 28.04.2006 23:06)
  3. entry i daha geçerli kılmak adına yapılan eylem.
    #509615 (exgi, 07.08.2006 19:15)
  4. hayatın ne kadar masalsı ya da geyik yönleri olduğunu / sözlüğe her zaman gözlemle deneyimlenmiş birşeyin yazılmadığını belli etmek için olabilir
    #509652 (darkolog, 07.08.2006 19:25)
  5. an itibariyle entry girdiğim başlık. *
    #1269663 (arjen robben, 07.02.2007 10:55)
  6. (bkz: bir günlük olarak sözlük)
    #1269693 (lusi, 07.02.2007 11:12)
  7. yazarın biri, birgün bir başlık görmüş.Başlık hakkında yaşanmış bir olayı örnek göstermenin iyi olacağına inanmış.Yazısını tamamladıktan sonra gerçek olduğunu belli etmek için altına ''yaşanmıştır'' ibaresini yerleştirmiş.Sonra başkaları farkına varmış ve bu durumu konu eden bir başlık açmış.*
    #1269783 (kosankarga, 07.02.2007 11:42 ~ 11:43)
  8. ingilizce olarak yazmak istenirse: (bkz: based on a true story)
    #3399267 (prisoner, 15.05.2008 08:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry nin sonuna yasanmistir yazmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry nin sonuna yasanmistir yazmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry nin sonuna yasanmistir yazmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry nin sonuna yasanmistir yazmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un sevilmeme sebepleri » ataturk un yahudi olmasi » beyaz atli prensi celik jantli kamyonla ezdim » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » keloglan masallari » parcasi » mutasip olmak » tv deki kore dizileri » osmanli atasozleri » facebook un ispiyoncu yapisi » kelimeler kifayetsiz kaliyor » sinuzit agrisi » muhammet demir » serengeti aslanlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » firatnews eu » turemis ad » emek deger kurami » italyanca sarki soylemek » ekuri » tam bagimsiz turkiye » cem vakfi » wonderful life » trt nin sanal acilimi » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » felegin cemberini belinde ceviren insan » ekinoksah » anno 1701 » kolbasti » tatar ramazan tarzi ayar vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kurt olmak » eskisehir sozluk » bana bir koca lazim » windows 7 » notes of dirty old man » muhammed ali » emekci kadinlar dernegi » kendini disardan izlemek » eruditio limites permeat » basbakanin youtube video sitesine girmesi