entry nin sonuna dagilin lan buraya osurdum yazmak 


kapat
  1. iğrenç ve pis bir uygulamadır. sonuçta sanal bir osuruk olsa da okuyuyan kişide tiksinti hali belirir. ve kişi burnunu tutarak, ağzından soluyarak eksiyi verir ve kaçar.
    #3619996 (nickimi tutarmisin, 04.07.2008 18:56)

© 2008 - uludağ sözlük

entry nin sonuna dagilin lan buraya osurdum yazmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry nin sonuna dagilin lan buraya osurdum yazmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry nin sonuna dagilin lan buraya osurdum yazmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» myspace » arzach » ask mesk yok » uludag sozluk hakkinda ne dediler » zihuatanejo » islam » hayattaki kucuk mutluluklar » moderasyonun online kisi sayisiyla oynamasi » bu siteye erisim engellenmistir » sahin irmak » cok kastim 29 karakter rumuza » sayisal muzik calar » tenzile rustemhanli » bir turkiye cumhuriyeti vatandasi olarak soruyorum » basliklari ust uste okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » para babasi » uludag sozluk hile kodlari » yaran futbol spikeri replikleri » ailesinin dibinde namusuyla abazalik yapan erkek » sercan yildirim » universiteyi kerhane sanmak » yucel kop un hanim kos demesi » ecayip heyvanlara benziyirsen in plaket almasi » ankaragucluler saraba dustuler » dan dan » sabahlar uzak » tayyip i uzmek allah i uzmektir » wind of change » fuckable » thierry henry