entry nin reklamini yapmak 

kapat
  1. baslik acip reklamini yapmak* nın başka versiyonu.gördüğü her başlığa kendi entrysinin bkz'ı verme eylemidir.ille de kendi entrysinin bkz ı vermek zorunda değil tabii, başkasının entrysinin de bkz ını verebilir, mesela şöyle (#221169) haa ben yapıyor muyum? evet, ama başkalarının entrylerini, mesela bunu (#221169)..ne yapiim dayanamıyorum, hangi başlığı görsem dayıyorum bunu.şaka lan şaka.uygun başlıklara koyurorum bunu (#221169) ama en az 3 başlığa koymuşumdur, amma reklamını yapmışım dimi pulp fiction'ın? bak burda da 3 kere bkz verdim, bir de nickinin bkz ını verdim.ulan ne iyilik sever bi' insanım.başka reklam yapmak isteyen varsa özel mesajla ulaşlabilir bana."atan alir spor reklam ajansı" anasını satiym..
    #1156510 (atan alir spor, 15.01.2007 03:03 ~ 03:11)
  2. yeterince oylanmadığını düşünen yazarın yapabileceği eylem.*
    #3075366 (ben hep 17 yasindayim, 29.02.2008 16:08)
  3. bir entryi yakışan başka bir başlığın altına aynen yazmaktansa adres göstermek gibi bir şeydir, ki makul görülebilir.

ancak bir başlığın altına önce entry girip, aradan birkaç gün geçtikten ve başlık altı birkaç sayfa daha genişledikten sonra, son sayfalara gelip, arka sayfalardaki entrysine bakınız verenler var ki, baktıktan sonra dönüp bakınıza eksi veresi geliyor insanın.

(bkz: eksi oy verme nedenleri)
    #3076763 (kumtozu, 29.02.2008 22:29 ~ 22:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry nin reklamini yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry nin reklamini yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry nin reklamini yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry nin reklamini yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un sevilmeme sebepleri » ataturk un yahudi olmasi » beyaz atli prensi celik jantli kamyonla ezdim » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » keloglan masallari » parcasi » mutasip olmak » tv deki kore dizileri » osmanli atasozleri » facebook un ispiyoncu yapisi » kelimeler kifayetsiz kaliyor » sinuzit agrisi » muhammet demir » serengeti aslanlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » firatnews eu » turemis ad » emek deger kurami » italyanca sarki soylemek » ekuri » flipper bize bir sey anlatmak istiyor » gunesin batisini izlemek » olayin boku cikmistir herkesi tebrik ederiz » paraguay » melih gokcek » captain hook » etimoloji » idare i maslahatcilar esasli inklap yapamazlar » marko marin » turkiye 2025 te daha milliyetci ve islamci olacak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » boran boran » sokak cocuklari » izmir den ankara ya okumaya gitmek » metin turkcan » bruce willis » huseyin ali riza albayrak » ayi gibi uyudum » hacca giden sosyete » imlaya dikkat et cikista gorusuruz » yine mi lan