entry nin hem iyi hem kotu oylanmasi 

kapat
  1. çok acayip duyguların yaşandığı acaba çok güzelmi yazdım yoksa çok kötümü yazdığım dediğin bir olaydır.
    #1611486 (thug life nigga, 05.05.2007 20:22)
  2. (bkz: bir entrynin hem iyi hem kotu oy almasi)
    #1611492 (dolayli zarf tumleci, 05.05.2007 20:22)
  3. (bkz: ayni entry nin ayni anda arti ve eksi almasi)
    #1611518 (pyndemonium, 05.05.2007 20:28)
  4. okuyan kişiye göre değişir oy verme olayı..herkesin kendine göre yorumu ve fikri vardır.bir kişi beğenir,diğeri beğenmez.*
    #1611566 (fadetoblack, 05.05.2007 20:36)
  5. hem arti hem eksi oy aldığı için nötr oy almış bir entrydir.
    #1611869 (utqqu, 05.05.2007 22:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry nin hem iyi hem kotu oylanmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry nin hem iyi hem kotu oylanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry nin hem iyi hem kotu oylanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry nin hem iyi hem kotu oylanmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » jackson mania » fuck buddy » genc leoparlar » laik duzen » bana bir koca lazim » dalya » abschlussarbeit » yat geliyorum » ilk cagdan sozluk basliklari » batakta yapilan akilalmaz malliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » extra large » karnelerin yaninda verilen notlar » okul deneyimi » korku » wikisend » altay uluslari » ameleperver cemiyeti » veritaserum » turkiye nin ilk mucevher dergisi » vanja ivesa