entry nin hedef kitlesi 

kapat
  1. sol altta ekle butonu yer alıyor ya; * hah onu tıklamadan önce entrynin bitip bitmediği konusunda mutlak bir karara hasıl olunması önemle rica olunur; yetmezse şiddetle tavsiye edilir..

entry denen o illetin çoğu kez toplumun bütününe hitaben; tüm insanlık yararına yazılmamış olma durumu bulunmaktadır ki işbu sebepten son bir defa daha gözden geçirmekte fayda var..

misal?

misal başlık veli toplantisi.. girdiğin entry 2 amaca hizmet etme opsiyonu içerir.. 2 ayrı kesime yaranmak da diyebiliriz*.. veli kesimi; yahut canımızdan çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz, adeta gönül bahçemizden bir parça olan ogrencilerimiz..

o cefakar; azimli; kendini derslerine adamış, vatana millete hayırlı olmaktan başka bir emel içerisinde olmayan.. hani o kahraman..

yeter; bu kadar sıfat şunu göstermiştir ki veli toplantisi yahut karne gunu tarzı bu yazarca dokunmuş başlıklar; öğrenci kesimi tarafından o an odanın kapısının önünden geçmekte olan ebeveynlere itinayla ezberletilip, bilinçaltında gizliden bir yer etme eylemine vesile olunmalıdır..

işte entrynin hedef kitlesi neresiyse ekle butonuna basılmadan evvel editlemek suretiyle rahata erişirsiniz.. aralara "tamam senin de işin zor be bilader bir veli olarak" tarzı ibareler serpiştiriniz.. "sizin zamanınızda sağ sol kavgaları; ambargolar; kıbrıs barış harekatı.. efenime söyliyim imkansızlıklar, yetersizlikler" deyin mutlaka.. "bugün öğrenci insanının çektiği sıkıntıyı" daha bi sert vurgulayınız ama.. oraya dikkat

mealen sakın ha "bok yesin veliler" demeyin..

sırf bu yolla bile yazar kişi 12'den 21'e kadar geniş bir yelpazenin fertleri olan öğrenci insanına dost bir görünüm sergileyerek şukela bir yazar olmaya hak kazanmıştır..

valla sağlam tespit bak; şuraya yazıyorum yaz böyle entryler; hem sevap kazan, hem yol göster; 1 aya kalmaz "entrylerini beğenerek okuduğum, çevreme de okuttuğum yazar" olur çıkarsın..

ha buraya kadar tespit.. peki veli diye tabir edilen insanlar? kolay mı onların işi.. o yağmurda çamurda, kışın soğuğunda.. falan filan işte.. anladınız siz..

velhasıl bir demir bukey vardı zamanında; otomobilin ve otomobilcinin dostu..

hah ben de ogrenciler ve veliler arasi kopru görevine talibim.. abbas guclu gibi değil ama; daha bi özgün hani..

istek üzerine entry yazarım.. yaz peçeteye; araya bir yesillik sikistir; üzerinde benjamin franklin; 3 haneli rakamlar.. 15 dakika valla.. 16 değil bak 15..
    #551921 (hidrojen, 18.08.2006 00:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry nin hedef kitlesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry nin hedef kitlesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry nin hedef kitlesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry nin hedef kitlesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » morten gamst pedersen » ahmet haluk yuksel » hic hatirlanmayan yerlerde hayaller kurmak » olayin boku cikmistir herkesi tebrik ederiz » 4000 entry si olan uludag sozluk yazarlari » yemekteyiz nika » ogrencibelgetakibi com » kedi sesi cikaran adam » dinamo barnaul » konya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » zambiya » bir cumhurbaskani olarak baris manco » kiralik sivrisinek » anal seks yapmanin zararlari » somali » moderasyon un fake hesaba goz yummasi » muhafazakar pezevenk » salak sarki sozleri » pes 2009 » eski sevgilinin beni hala seviyor musun demesi