entry nick uyumuna oynayan yazar 

kapat
  1. ismini ve entrysini entry ve nick uyumu başlığına taşıyacak şekilde yazan yazardır.. tabii ki bazı yazarlar, hayatlarını yönlendiren fikirlere uygun nickler seçtiklerinden, fikirlerini yansıtan çoğu entryleri entry nick uyumuna kafadan giriş yapıyor.. ama bazen öyle entrylere götürüyor ki bu entry ve nick uyumu başlığı beni, kıllanmadan edemiyorum.. hayır güzel de bir şey.. ben de yapmak istiyorum da nickim çok falso.. nasıl bir entry ve nick uyumu yakalayabilirim ki bu rumuzla..
    #2957310 (rapper ninja, 05.02.2008 23:37 ~ 06.02.2008 23:00)
  2. populerizmin uşağıdır.
    #2957316 (rs ne la, 05.02.2008 23:38)
  3. örnek için ;

vapuru ben vurmadım.
    #2957319 (cinayetsaati, 05.02.2008 23:39)
  4. tribüne oynayan futbolcu gibidir, bi süre parlar, sonra söner.
    #2957325 (terbiyesiz, 05.02.2008 23:39)
  5. kendisini sürekli kasan yazardır.
    * *
    #2957327 (cok kastim 29 karakter rumuza, 05.02.2008 23:40)
  6. sözlükte varlık gösterebilmek, yazdıklarının okunduğunu teyid edebilmek için kendi rumuzu ile alakadar yahut tam zıt noktalardan 'bağıra bağıra' dokuda mini-argümanlar döşeyen yazardır. hemen yazar yazmaz aportta bekler böyle, bakalım o binsekizyüz entry girilmiş başlıkta 'adım ne zaman görükçek acep' nen diye.

görükür görükmez g.tü tavana vurur zaten. hemen kendi başlığını tıklar bakalım var mı bişi.

canımdır, cicimdir, gariptir, elleşmeyindir buna.

kendi dünyasında ya işte, muhabbet kuşu.. salın, takılsın odada. kafese koyarken söndürün ışığı, salak gibi kalsın, alın tıkın kafese, aynen kalınan yerden sevgi pıtırcıklığına devam.
    #3306630 (hosaf, 23.04.2008 02:18)
  7. nick seçmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seren yazardır yani nick entry uyumu için uğraşıyorsun nickinden emin ol önce;
    misal gooboy mudur nedir bir nick almışım, hadi bunu entry nick uyumuna uydur uydurabilirsen olmaz o zaman benim uğraşmamam gerekiyor ama başka nickli arkadaşlar uğraşabilir.
    #3306681 (goodboy, 23.04.2008 02:43)
  8. sadece nick-entry uyumundan anılmak istese iyi!

niye mi?

çünkü, kendi nick başlığı altına entry ıdsi verilerek (yanında methiyesi eksik edilmemiş tabii) yazılmış entryler girilmesini de bekler bu sümsükler. (özellikle geçmiş sözlük tecrübelerim bu tespitimdeki referanstır.) bu ne biçim ezikliktir böyle ya! ego muhakkak ki bir şekilde bir yerlerde doyurulmalı, ona diyecek lafım yok. lakin, sümsüklüğü afişe edecek bu yöntemlere meyil etmenin manası ne, bunu anlayamadım. salak mıyız lan biz anlamayacağız?

bu arkadaşları daha birçok yöntemle tanımak mümkün elbette. şimdilik birkaçını söyleyeyim. aylık, haftalık, günlük sözlük istatistiklerinde yer alabilme uğruna ''madem beğenilmedi entrylerim/yazarlığım bari haftanın/günün en azimli x'i olayım da okuyan bakan desin ki bu da taşaklı la herhalde...'' diyebilenler bile vardır. çoğu muhakkak bu saplantıda, zerre şüphem yok. ama başka niyette olanlarda olabilir, kapı açık, arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık... laylalay...
    #3306684 (lanetpanc, 23.04.2008 02:46 ~ 15.05.2008 01:53)
  9. budur:
    (#2517909)
    #3306691 (aman heri, 23.04.2008 02:48)
  10. saçmalaması muhtemel yazardır. azıcık kasması gerekir ve tabi seçici olması. zor iş zor. baya bi düşünmelidir.

(bkz: boşver kardeş gel bi çay içelim)
    #3306692 (ozpandora, 23.04.2008 02:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry nick uyumuna oynayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry nick uyumuna oynayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry nick uyumuna oynayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry nick uyumuna oynayan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un sevilmeme sebepleri » ataturk un yahudi olmasi » beyaz atli prensi celik jantli kamyonla ezdim » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » keloglan masallari » parcasi » mutasip olmak » tv deki kore dizileri » osmanli atasozleri » facebook un ispiyoncu yapisi » kelimeler kifayetsiz kaliyor » sinuzit agrisi » muhammet demir » serengeti aslanlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » firatnews eu » turemis ad » emek deger kurami » italyanca sarki soylemek » ekuri » luke chambers » alisimin kaslari kare » metin turkcan » yarim arti » armani black code » she s so high » gilbert becaud » sozluk formasi » canim ailem » korsanlarin mustafa filminin kopyasini basmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » transistor » ozgur soylu » filmin boktanligi hakkinda ipucu veren kelimeler » cizbakalim com » amal » george laura bush cifti sevisiyorlar » baskin oran » ankara daki mitinglere hatun dusurmek icin gitmek » idare i maslahatcilar esasli inklap yapamazlar » citoles