entry koruma kalkani 

kapat
  1. özellikle iğneleyici entrylerin moderasyon tarafından silinmesini engellemek adına yazarlar tarafından keşfedilen sistemdir. en çok kullanılanı swh dir. * *
    #1573111 (isildur, 26.04.2007 15:11 ~ 19.07.2007 15:45)
  2. Bazen "ulan ben şimdi bunu yazdım ama dalga geçtiğimi anlamazlar kesin, dur ben sonuna bi swh koyayımda nolur nolmaz" diye düşündükten sonra, cümlenin sonuna konulan smile was here anlamında ki kısaltmadır. * *
    #3838171 (Opter, 19.08.2008 05:02 ~ 05:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry koruma kalkani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry koruma kalkani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry koruma kalkani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry koruma kalkani. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » insecta » hollywood un en sansli aktorleri » aysil » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » irkcilik » altta kalanin cani ciksin » ceviz » vanja ivesa » gustav mahler » sakatlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » toynak » ahmet haluk yuksel » prof dr habib umur » fiskiye » hani 3 yanlis 1 dogruyu goturuyordu » dilek celebi » av tufegi » tahran sokaklarinda ciplak kadin goruldu » oral seks yapmanin zararlari » en unlu hiristiyan