entry kabizligi 

kapat
  1. yazacak birşey bulamayan bazı arkadaşların çektiği sıkıntı. genelde yiğit özgür veya umut sarıkaya esprileri yazılarak giderilebilir.
    #783335 (imhotep, 28.10.2006 13:38)
  2. (bkz: tıkanan yazarlar)
    #895381 (scarface, 22.11.2006 19:43)
  3. gece 04.00 dan sabah 11.00 a kadar süren zaman içinde yaşanan durum.
    #2075148 (erdinch, 05.08.2007 18:20)
  4. entry sıçmaktan iyidir.
    #2075156 (deeplomatt, 05.08.2007 18:22)
  5. döne döne aynı şeyleri yazma durumudur hatta bu durum için "bozuk plak" gibi bir benzetme bile kullanılır.

entry kabızlığı nedeniyle limonlu kahve içenleri duydum yapmasınlar. dengeyi bozup vücudu tuvalete hapis etmesinler. entry kabızlığı bambaşka bir durum.
    #3702984 (iktidarsiz jigolo, 22.07.2008 16:44)
  6. (bkz: ıkının) (bkz: ha gayret) (bkz: oh yeeeahh)
    #3703001 (mürekkep, 22.07.2008 16:46)
  7. afedersiniz sözlüğün anasını sken entryler giren, başlıklar açan yazarlar çok universal yaşarlar bu sorunu. şöyle diyeyim siz anlayın;

''hem yaşarlar hem yaşatırlar''
    #3703012 (isildur, 22.07.2008 16:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry kabizligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry kabizligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry kabizligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry kabizligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » istanbul da 65 000 magazanin indirime gitmesi » sahne senin istanbul » volkswagen golf » chp nin universite ogrencilerine takmasi » banal seks » kizin sadece ayar vermesi » bmv plakali bmw ye binmek » olasi fotomac mansetleri » geoffrey oryema » hacker gibi davranmak ama hacker olmamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cutting edge » aranmak » optik mouse la mousepadi kullanmak » diotima » kucuk liseli xler » zambiya » yaran okul muduru laflari » yilmaz buyukersen » filozofil » der meister