entry kabizi 

kapat
  1. öyle bir entry girememek ki, klavyenin kullanılmamaktan kaskatı kesilmesi, yok olmak, olmayı hayal ettiğimiz ama beceremediğimiz $ey.
    #2514333 (sidikli, 24.10.2007 22:39)
  2. entry girecek durumda olamamaktır, o an için cümle kuramazsınız, ne yazacağınızı bilemezsiniz, başlık açamazsınız ve başlıkların altına yazacak birşeyniz olmaz. zor bir durumdur.
    #3087847 (Carmadon, 03.03.2008 14:01)
  3. (bkz: mushil)
    #3087854 (azerbaycan yarrakli kuvvetleri, 03.03.2008 14:03)
  4. başlık ve entry ishali olmanın tam tersidir ve bunlardan daha iyi bir durumdur. ishal olup sağı solu kirletmektense kabız olmak daha iyidir.
    #3087881 (joe satriani, 03.03.2008 14:10)
  5. son zamanlarda üzerime yapışan yaftadır. hatta o kadar pis durumdur ki gelip sübjektife bağlanırsınız.
    #3303756 (Carmadon, 22.04.2008 15:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry kabizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry kabizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry kabizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry kabizi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » yorgo hacianesti » kafayiyedim » sessize almak » edin dzeko » recep ivedik in kurtlar vadisi nde oynamasi » tulum peyniri » irkcilik » baska birine asik biriyle sevismek » george laura bush ciftinin sevisme tarzi » youtube » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sair uuserlardan siirler » john cusack » simbad » babanin deneyimsiz damati kabul etmemesi » kocaelispor » unione sportiva citta di palermo » ozgurluk korkusu » a ay » sozlukte karma yukseltme yollari » kofte