entry iscisi 

kapat
  1. işi gücü entry girmek olan, karın tokluğuna* çalışan çabalayan yurdum uuseridir.
    #1325143 (kutupsal form, 20.02.2007 01:05)
  2. nedense proletarya hakları, sömürü, artı değer diyenlerin zerre kadar umrunda olmayan işçi.
    #1325169 (serbest radikal, 20.02.2007 01:16)
  3. çeşitleri olan işçidir. baziları boşa kulaç atar bazıları okyanusu geçer.
    #1325185 (Aktif matkap, 20.02.2007 01:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry iscisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry iscisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry iscisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry iscisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » keskin sirke » mustafa » haiti » huseyin gezer » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » espirituel » ime prezakias » trt » bicak parasi » ceto » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » abazan adamla kasar kadinin evlenmesi » fiskiye » ocean spray » kadina yonelik siddet » ntv muhabiri » we have a situation » spor kolu baskani » yaran basliklar » banglades » cheetos