entry girmeyi unutmak 

kapat
  1. * * *

ozel mesaj yoluyla yazarlarla surekli ileti$im icinde olmaktan dolayi, yazarin arkada$larina veda ettikten sonra sozlukten cikmasi ile ortaya cikan durum. "Eyvah, ulan entry girmeyi unuttum; hemen sozluge girip, en az bir entry girmeliyim" diyerek sozluge baglilik ve sorumluluk ornegi gosterilmelidir.
    #427320 (tatasoy, 15.07.2006 03:12)
  2. konu baslıgı altında özenle hazırlanmıs istahlı entry girecekken bir işinin cıkması ve o arada senin girecegin entry nin cok benzerini birinin girmesi ve dumur olma halleri.
    #427484 (MeLaNKoLiK, 15.07.2006 09:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry girmeyi unutmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girmeyi unutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girmeyi unutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girmeyi unutmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » onur unlu » fm 2009 daki genc yetenekler » varyags of miklagaard » fethullah gulen » ava adore » yaran fikralar » milli guvenlik dersine giren komutan » sozlukteki koylu dusmanligi » hapsirma sonrasi diyaloglar » twilight of the thunder god » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ich kann deutsches nicht sprechen » ellen » testosteron » ebru salli nin ayaklari » bu sabah bir umut yok icimde » sabah ezaninin insani urpertmesi » google chrome » bir savas alani olarak taksim » counter strike » beraber ve solo kaygilar