entry girmeyi kapatmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir entry girmeyi bir de sana girmeyi sevdim
  2. kendine entry giren yazara entry girmeyi bir borc bilmek
  3. entry girmeyi unutmak
  4. hos geldin entry si girmeyi bir sey sanmak
  5. uzun entry girmeyi bir halt sanmak
  6. usttekine benzer entry girmeyi garipsemek
  7. cennete girmeyi reddedip cehenneme girmeyi istemek
  8. baslik acayim derken entry girmeyi unutmak
  9. yazar olduktan sonra entry girmeyi kesmek
  10. pacman oynamaya dalip entry girmeyi unutmak

© 2008 - uludağ sözlük

entry girmeyi kapatmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. entry girmeyi kapatmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girmeyi kapatmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» huzur evinde striptiz yapan antropolog » metrobus » antisosyal gudik devleti » evlendikten sonra masturbasyon yapmak » dusunmekten yorulmak » kutup ayilarini buzdolabina koysak sorun cozulur » oyun sitelerinden bile medet uman abazanlar » sibel can » the sims » engin hepileri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci