entry girmeyeli yillar oldu 

kapat
  1. * uzun süre sonra sözlüge giren ve uzun zamandir entry girmedigini farkeden yazarin söyleyebilecegi söz. *
    #1834833 (KoPuSh, 28.06.2007 14:30)
  2. drakula'nın sözlüğe döndüğünde sarf ettiği ilk cümle.
    #1834837 (dabaddah, 28.06.2007 14:31 ~ 14:45)
  3. birinci nesil yazarların sık sık kullandığı söz öbeği.

tercümesi: 15 gündür entry girmiyorum.
    #1834916 (ankarakarakedisi, 28.06.2007 14:43)

© 2008 - uludağ sözlük

entry girmeyeli yillar oldu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. entry girmeyeli yillar oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girmeyeli yillar oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kartal anadolu lisesi » yoksul olmek » cerrah » general motors » senin bildiklerin benim unuttuklarima yetmez » cukuyle tuz yalatmak » vajinaya yilan sokmak » one man army » mikhail khodorkovski » malice do urden a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci