entry girmeye halim yok 

1. aşırı yorgunluktan veya halsizlikten veya sabah sabah iş başı yapma sendromundan başa gelebilecek durum.
    (bkz: oku oku adam ol.)
    #2091466 (maribaturu, 08.08.2007 09:16)
  2. isten gelmis, cayini yudumluyarak sigarasini tüttüren bir yazarin; jon bon jovi sarkilari esliginde sözlükte kültürünü arttirirken gözlerinin yavas yavas kapanmasi nedeniyle kendi kendine söyledigi cümledir...

hayirli entryler

edit: entry girmeye dermanini seri eksi oy veren ibnenin almasi sonucu olusabilecek tartisma basligi...
    #2091493 (kültürsüz dinazor, 08.08.2007 09:29 ~ 09:32)
  3. tanım; bütün sözlük camiasını kalpten yarlayacak sorundur.

"yarın müfit ne yazacak acaba?" diyerek bütün gece uyumamış 4000 küsur yazarı hüsrana uğratmaktır.

koskoca yazar olmuşsun kardeşim, bizlere karşı sorumlulukların var.

"bazen entry yazmasam" diyemezsin. hele binlerce kişi senin ne yazacağını kurdeşen olmuş beklerken yazmamazlık yapamazsın müfit.

sana diyorum müfit. artık "entry girmeye halim yok diyemezsin, dememelisin". sen ki koskoca uludağ sözlük yazarısın müfit.

yazacaksın.

boş bir entry olsa da yazacaksın. herkes senin o pirüpak beyninden süzülmüş düşünceleri bekliyor müfit.

bir daha "yazmaya halim yok" dersen burnunu kanatırım müfit. inan ki yaparım bunu. öğrenmeye, senin düşüncelerine aç bunca kişiyi senden, düşüncelerinden mahrum bırakamazsın.

ağzına sıçam müfit.
    #2091588 (deep, 08.08.2007 09:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry girmeye halim yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girmeye halim yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girmeye halim yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girmeye halim yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » yarim kalanlara ragmen » roberto carlos un akli real madrid de » kavga ederken aniden dudaga yapismak » cakma chp liler » basindaki taciz ve tecavuz haberleri » bermuda » turk gelenekleri » milli demokratik devrim » bolivya » sidiouss » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mabeyn feriki » moderasyon uyuma sozlugune sahip cik » jedi mind tricks » albaraka turk » ittihat ve terakki cemiyeti » tombala vekil » geyik testi » karinca » egitim ihtiyac analizi » amal