entry girmeden once google dan teyit alan yazar 

kapat
  1. bilgi içerikli entry konusunda titiz yazardır. tanımı yazarken bir şeyi hatırlamadığı zaman yanlış bilgiye mahal vermemek için hemen google a sarılır. bilgiyi kontrol eder ve gönül rahatlığı ile entarisini girer.

bazı söylentilere göre bunu takıntı haline getiren yazarlar da mevcutmuş.
    #2205370 (psikopat yazar, 26.08.2007 22:29 ~ 22:53)
  2. garantici yazarlardir, yemegin tadina bakmadan da tuz koymaz bu insanlar.
    #2205417 (laxx, 26.08.2007 22:35)
  3. yanlış bilgi vermekten çekinen, duyarlı yazardır.
    #2205696 (kumralada, 26.08.2007 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

entry girmeden once google dan teyit alan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girmeden once google dan teyit alan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girmeden once google dan teyit alan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski entrylerin eksilenmesi » finnugor » tom ve jerry gibi iyi anlasan yazarlar » yaran baslik yonlendirmeleri » xs black » ken rosenberg » pokerstars » uuserlerin deviantart adresleri » dtp lilerin milliyetci olmasi » yengec burcu » kucuk parasut » 90 larin sonunda 2000 lerin basinda cocuk olmak » basimiz sagolsun » hayra alamet degil » imkb » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » genelkurmay bu kez hesap versin » avrupa yakasi » cik aradan » tenzile rustemhanli » abi yenge de erik gibiymis kutur kutur » crossing the bridge the sound of istanbul » hamilelik » kurdistan » new user yontemi » ares bar » tebrie etmis » uludag sozluk hile kodlari » tayyip oglunu askere gonder » benim icin oldun artik » kasar