entry girme bahaneleri 

kapat
  1. ENTRY GiRMEK iÇiN SEBEP ARAYAN VE ENTRY GiRMEYi BiR AMAÇ iSKELETi ÜZERiNE OTURTMAYA ÇALIŞAN YAZARIN FAALiYET RAPORU.
    #959439 (kurremkarmerruk, 06.12.2006 18:58)
  2. (bkz: HAYATA KÜSTÜM ENTRY GiRiYORUM)
    #959441 (kurremkarmerruk, 06.12.2006 18:58)
  3. (bkz: ankete aşığım)
    #959445 (nonserviam, 06.12.2006 18:59)
  4. ...içimde kalmasın,
    ...yazmassam ölürüm,
    ...yuh be bunu butun millet duysun,
    ...olmaz bu kadar denilen,

araya birazcık tanim sıkıştırılan sözlük aleminde huzura erişme maksadıyla yapılan en güzel eylem..
    #959455 (whynot, 06.12.2006 19:00 ~ 19:01)
  5. (bkz: pireye küsmek)
    (bkz: pireye kusup entry giren yazar)
    #959475 (larker, 06.12.2006 19:05)
  6. (bkz: entrym geldi)
    #959479 (eşşağan ala gazuğu, 06.12.2006 19:07)
  7. (bkz: polemik yaratasım var)
    (bkz: küfür etmek istiyorum)
    (bkz: ben dindarım)
    (bkz: ben ateistim)
    (bkz: ben komunistim)
    (bkz: ben laikim)
    v.s konulu entrylerdir.

*lakin kimse insan ve insanın mutluluğuna dair bir başlık açmak ne bileyim entry girmek eyleminde bulunmuyor bunun farkında olan ben bile..
    #959520 (eşşağan ala gazuğu, 06.12.2006 19:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry girme bahaneleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girme bahaneleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girme bahaneleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girme bahaneleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un sevilmeme sebepleri » ataturk un yahudi olmasi » beyaz atli prensi celik jantli kamyonla ezdim » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » keloglan masallari » parcasi » mutasip olmak » tv deki kore dizileri » osmanli atasozleri » facebook un ispiyoncu yapisi » kelimeler kifayetsiz kaliyor » sinuzit agrisi » muhammet demir » serengeti aslanlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » firatnews eu » turemis ad » emek deger kurami » italyanca sarki soylemek » ekuri » aret vartanyan » foucault ve kaciklik kurami » asya card » drogba fener de » puzzle halisi » belize » eskisehirspor » spot satis » basbakanin youtube video sitesine girmesi » mesgale » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » basliklari yuz metreden taninan yazar » masaya vurmak » ogrenci isi turk kahvesi » geyik testi » bu sabah bir umut yok icimde » lahana kapsulu » ali suavi olayi » fizikokimya » daniel guiza nin gol atabilmesi icin gerekenler