entry girilmeyen baslik acan yazar kotu yazardir 

kapat
  1. sözlükte dikkat çeken başlıkların anket türü oldugunu düşünürsek, epey saçma olan önerme. ayrıca baslik acmak iyi yazar olmanın bir kriteri değildir fikrimce. zira yazarlar düşüncelerini illa ki kendi başlıklarında anlatacaklar diye bir şey yoktur.
    #2120231 (wholen, 12.08.2007 20:58)
  2. (bkz: kime göre neye göre)
    (bkz: hilmi bey masa dörde bir ızgara çek)
    #2120239 (scarface, 12.08.2007 20:59)
  3. bu önermeye göre seda sayan bir dahi langston hughes ise yeteneksiz cüheladir. bu önermeyi heryerde kullanmayiniz sonra siktiriniz gidiniz derler size cok aglarsiniz bir de sacinizi baglarsiniz...
    #2120281 (mulayim, 12.08.2007 21:06)
  4. açılan başlığın gerek kültürel, gerek siyasi, gerek mizahi, gerek duygusal, gerek ekonomik, gerek sosyolojik, gerek eğitimsel, gerek geyik ( (bkz: daha gider bu))... içeriğine göre değişen ve bana göre yanlış olan önermedir.
    saçma salak bir konuda başlık açtığımda, altında bir sürü entry görüyorsam bu iyi bir yazar olduğum anlamına gelmez.
    ama çok ince bir konuda iyi bir başlık açıp iyi bir entry ile başlıktaki konuyu eksiksiz ifade edersem, muhakkak başka bir yazar "bir şey yazmaya gerek kalmamış ki" diyip entry girmeyecektir. bu da kötü yazar olunduğunu göstermez.
    #2120306 (faaip de oiad, 12.08.2007 21:11)
  5. tespit yaptım popom semaya varacak çalışmaları ders 1.
    #2120311 (pafküf, 12.08.2007 21:11)
  6. sanırım doğru bir önerme. ben kendimden biliyorum. topu topu 4 tane başlık açabilen ben, bu başlıklara hiç yazar çekememişimdir. zaten her zaman şüphe duymuşumdur. artık bu şüphelerden sıyrılmış bir bünye olarak ve de daha çok çalışarak istenilen noktaya gelmek için gereken özveriyi göstereceğimdir.

beni tanımlamada yardımlarından dolayı başlığın sahibi, iyi yazara teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

açtığım başlıkları da vereyim de tam olsun:

(bkz: istinaden)

(bkz: marshall lerner koşulu)

(bkz: matematik iktisada hizmet eder)

(bkz: ricardocu denklik teoremi) *
    #2120402 (neodervish, 12.08.2007 21:28)

© 2008 - uludağ sözlük

entry girilmeyen baslik acan yazar kotu yazardir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. entry girilmeyen baslik acan yazar kotu yazardir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girilmeyen baslik acan yazar kotu yazardir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» el orfanato » ipod shuffle » baris akarsu » sereftir seni sevmek » eski sevgiliyle karsilasmak » today s zaman » will bynum » 2008 pekin olimpiyatlari » ibrahim toraman ibrahim uzulmez kavgasi » okuz sevgili a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci