entry girerken zap yapmak 

kapat
  1. bir tür rahatlama olarak görülebilir..* *
    #3208309 (tristar, 30.03.2008 01:36 ~ 01:37)
  2. tek elle entry giren arkadaşları tebrik etmeme neden olan durumdur.
    #3208314 (alone with everybody, 30.03.2008 01:37 ~ 01:39)
  3. zaten izlenmeyen televizyona verilen okkalı ayar. izlemiyorum işte aq, seni de beğenmiyorum. zap .zap. zap . zap ..
    #3208320 (destination unknown, 30.03.2008 01:38)
  4. televizyon izlemeye çalışmanın vermiş olduğu bir tepkimedir. zira bir süre sonra hem entry girilip, hem televizyon izlenemeyeceği anlaşılır ve kumandadan el etek çekilir.
    #3208337 (sonika, 30.03.2008 01:42)
  5. bir başlıkla ilgili entry girmeye çalışırken gözün sol framede başka başlıklara takılması ve fareninde onun izinden gidip başlıktan başlığa tıklaması sonucu ortaya çıkan durum.
    #3208348 (infectus, 30.03.2008 01:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry girerken zap yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girerken zap yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girerken zap yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girerken zap yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » baskin oran » james heidfeld » grup vitamin » slovakya » alternatif akp acilimlari » imhotep » kilolupatra » laik duzen » bakirenin asigi » this is isparta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » babanin deneyimsiz damati kabul etmemesi » huseyin gezer » galatasaray in sergen in jubile macinda oynamamasi » yillik fotografini aynadan cekmek » server » mecburen hic istemedigi bir yerde olan insan » ikk » hippilik muessesini yasatanlar dernegi » eskisehirspor » siyah sut icen beyaz zenci