entry girerken simetriye onem vermek 


kapat

  1. her yazarın dikkat etmesi gereken bir noktadır. biraz özen gösterdiğiniz için bikaç saniyenizi kaybetmek dışında hiç bir zararı yoktur ama bir çok yararı vardır. paragraflar ve maddeler şeklinde uygulandığında tadından yenmez.

    yararları ise aşağidaki gibidir;
    -entrynizin okunmasını kolay hale getirir, bu aynı zamanda anlaşilmasınıda kolay hale getireceğinden onca emek harcadığınız entryniz etkisiz kalmaz

    -yine entrynizin okunmasını kolaylaştirdiğindan sayfadaki kalabalıkta entryniz göze çarpar ve diğerleri okunmasa bile okunabilir. hiç bi yazar ne bir ara ne bir paragraf olan bi yazıyı okumaktan zevk almaz.
    #1423575 (aksak tirtil, 17.03.2007 21:41)
  2. (bkz: ben)
    (bkz: simetri)
    (bkz: çay)
    şlcsşgljşljgdfgkflsdggf
    #1423596 (hallucinogen, 17.03.2007 21:46)
  3. (bkz: sözlükte cin entryye önem vermek)
    #1423657 (impayatoy, 17.03.2007 21:58)
  4. (bkz: simetri hastalığı)
    #1423931 (t square, 17.03.2007 23:08)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

entry girerken simetriye onem vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girerken simetriye onem vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girerken simetriye onem vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girerken simetriye onem vermek. Copyrights of the articles are belong to their authors.