entry girerken pikeye gecen yavsak sivrisinek 

kapat
  1. $erefsizdir..

siz tam bi$eyler yazmaya çalı$ırken bi anda üzerinize doğru futursuzca gelir. hayır kalkıom terlik neyin sallıyorum havada vurmaya çalı$ıyorum ama nafine.9 canlı mubarek kayboluyor tam kafanızı topladığınızda bi yerlerden çıkıp yine geliy [ pikeye geçen sivrisinek efekti ] ananıs...

ps : an itibarı ile gözüme giriyodu,ucuz kurtuldum.
    #1528699 (twist, 15.04.2007 02:09)
  2. ölümsüzdür.
    #1886313 (twist, 08.07.2007 22:05)
  3. eşşeoğlu.
    #1886482 (morrison, 08.07.2007 22:22)
  4. hırsla doğrulunca, avuçların klavyeye basması sonucu, güzelim entryi çatır çatır sildirtip, yeniden yazdıran sivrisinektir.
    #2073125 (tepesersemi, 05.08.2007 11:40)
  5. atakta sınır tanımayan, takdir edilesi fakat hemen öldürülesi hayvandir. adi sivrisineklerin bu planlanmiş hareketleri akil sagligina da zararlidir ayrica.
    #2073166 (laxx, 05.08.2007 11:51)
  6. ilacı için (bkz: raid sineksavar)
    #3638070 (keskin sirke, 08.07.2008 18:39)
  7. (bkz: bir orospu cocugu olarak sinek)
    #3638093 (tu kaka bana, 08.07.2008 18:44)
  8. bi de şöyle bir şey var, belki alakalıdır; (bkz: kapi kolunda pusuya yatan ibne ari)
    #3638139 (yat yat yat ahlak polisi, 08.07.2008 18:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry girerken pikeye gecen yavsak sivrisinek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girerken pikeye gecen yavsak sivrisinek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girerken pikeye gecen yavsak sivrisinek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girerken pikeye gecen yavsak sivrisinek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un gittigi okullar » istanbul kayseri ucak bileti kac para » amonyum siyanat » alo sozluk abi moralim cok bozuk abi » firinda sutlac » internette okey oynamak » lenz yasasi » rifki ozkaya » genclik marsi » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » ozhan sargin » genclik marsi » genclik marsi » ataturk ile ilgili siirler » gun dogmadan neler dogar » 24 kasim ogretmenler gunu » amator yerli gizli cekim » turkiye is kurumu » 7 65 mm » gol sevincini stripriz yaparak yasayan on liber » elma puresi » mesgale » muhtasar beyanname » kafayi sevismekle bozan yazar » nokta » oral seks » antalya gibi bir yerde kasan dandik turk kizlari » getafe » turk kizlarini nasil buldunuz » 2009 uefa kupasi finali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 22 kasim 2008 liverpool fulham maci » tarnally » herkes kendi olsun » ozel kadikoy guzel sanatlar lisesi » imlaya dikkat et cikista gorusuruz » foot fetish » okul deneyimi » how i met your mother » unutulmaz taraftar pankartlari » sinan cemgil