entry girerken kardesin yanda fifa oynamasi 

kapat
  1. yazarın sabah kaldığı yerden yine aynı istekle entrylerine devam edecekken karnesini alıp okuldan gelen kardeşin hemen yanda ünlü bir spor spikeri edasıyla maçı hem sunması hem de oynaması durumudur ve oldukça sinir bozucudur.
    #2893999 (seni sectim pikacu, 25.01.2008 13:20)
  2. girilen entry'e "good pass", "defenders on his way", "oooouuuuuvvv it's scooooore" gibi sesler karışabilir.
    #2894021 (bahadir, 25.01.2008 13:25)
  3. entryi girerken kafanın karışması demektir. ayrıca good defending...ronaldinho.. (bkz: lan bi dur kafam karışıyor)
    #3432453 (kronik kuzu, 22.05.2008 18:54)
  4. bu kardeş yan taraftan hem fıfa oynar hem de yazdıklarınızı okur. imla hatası yaptığınızda uyararak kendini ele verir.
    #3735275 (glylay, 28.07.2008 22:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry girerken kardesin yanda fifa oynamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girerken kardesin yanda fifa oynamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girerken kardesin yanda fifa oynamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girerken kardesin yanda fifa oynamasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » 24 ayar ayar vermek » boyali kus » bmw m serisi » pafta » nuria bermudez » turk sinemasina destek icin boktan filmlere gitmek » ocean spray » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » eruditio limites permeat » zurnacinin kulak zarini patlatmaya tesebbus etmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gozluklulerden gozluklerini cikarmalarini istemek » 40 ft » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » zbh » piano man » lutfen biletinizi seyahetiniz boyunca saklayiniz » turkiyem turkiyem cinnetim » parmakla gosterilmek » kirmizi bileklik » left 4 dead