entry girerken haddini asmak 

kapat
  1. yazarın bilgi dağarcığını zorlaması ile kalifiye entry girmesidir.
    (bkz: bardağın dolu tarafını görmek)
    (bkz: optimist)
    #1223226 (laedri, 28.01.2007 16:58)
  2. (bkz: istiap haddi) *
    #1223237 (mulayim, 28.01.2007 17:00)
  3. son zamanlarda siklikla yasanan olaydir. onun bunun hakkinda atip tutarak entry girmek de bu sinifa girer. ayip diyoruz baska birsey demiyoruz yazari. hatta ne halleri varsa gorsun yazarlari. bunlari salican ormana gerisini ayilar kayira.
    #1223238 (komikimben, 28.01.2007 17:01)
  4. yazarların içlerindeki ideolojik düşmanlıkları hoşgörü perdesine kapatıp, yandaş bulduktan sonra karşısındakine baskı uygulaması durumudur.

aynı şekilde, doğrusunu rahatlıkla söyleyemeyen, söylese de şiddet içeren bir önyargıyla, aynı şeyi bahsederken bile kötü eleştiriye tabi tutulan yazarların çileden çıkması bu tanıma uymaktadır.

sözlüğümüzde maalesef sıkça rastladığımız; insanlıktan bahsederken, birkaç kendini bilmez yüzünden milletini sevenlere de hakaret etmek bu tür davranışlara girmektedir.
    #1223330 (sonkuzu, 28.01.2007 17:13)
  5. (bkz: sınırları zorlarım ama)
    #3339930 (algernon, 30.04.2008 18:30)
  6. aynı zamanda "benim hırsızım daha iyidir" anlayışında da sıklıkla rastlanan durum. birkaç yandaşı ile başlık parselleyen malum anlayış sahibi yazarcıklarımızın açık provakasyon kokan entariler ile körlemesine bazı kurum ve kişilere saldırması son zamanlarda sıkça görülen bir durum.
    #3339979 (zivallione, 30.04.2008 18:43)
  7. benzer durumla başlık açarken de karşılaşılabilir. sazan avı, dikkat çekmek, gaza getirmek gibi amaçlar uğruna saygı duyulması gereken birçok şeyin kategorize edildiği, abuk başlıklara malzeme yapıldığı olmuştur ve malesef olacak.
    #3339996 (trink, 30.04.2008 18:49)
  8. hadd denilen $eyi sözlük formatı olarak algılarsak, cıbılcızlak ko$an deli dana misali yazarların sözlüğün format duvarlarına çarpması olayıdır. belki de özgürlüğün .mına koymaktır.
    (bkz: özgürlük ve sınırlar)
    (bkz: özgürlük sınırsızlıktır)
    #3340027 (azwraith, 30.04.2008 18:59)
  9. sözlülüğü başka şeylerle karıştırmaktır. *
    #3340104 (ParaNtez, 30.04.2008 19:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry girerken haddini asmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girerken haddini asmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girerken haddini asmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girerken haddini asmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un sevilmeme sebepleri » ataturk un yahudi olmasi » beyaz atli prensi celik jantli kamyonla ezdim » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » keloglan masallari » parcasi » mutasip olmak » tv deki kore dizileri » osmanli atasozleri » facebook un ispiyoncu yapisi » kelimeler kifayetsiz kaliyor » sinuzit agrisi » muhammet demir » serengeti aslanlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » firatnews eu » turemis ad » emek deger kurami » italyanca sarki soylemek » ekuri » dervisin fikri ile zikri sorunsali » yarim kalanlara ragmen » derya baykal » mesut cemil » agir misafir » fhm » cay » imp » konusma yapmak » seviyorum seni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » muhammed ali diyenlerdeniz » ayrilik » baska birine asik biriyle sevismek » cutting edge » astral seyahate gittim gelecegim » al bir de burdan yak » wonderful life » windows 7 » 26 agustos » aynadan fotograf cekerken sac tutma ekolu