entry girerken el surcmesi 

kapat
  1. her yazarın başına gelebilecek bir durumdur.sürçme sonucunda imla açısından yanlış kelimeler yazılabilir. gayet normal bir olaydır, dalga geçilmemeli, yazarın saf ve temiz duygularıyla oynanmamalıdır.
    #886630 (sophie, 20.11.2006 21:19)
  2. Dalga geçilmiş yazardan derhal özür dilenmesi gereken durumdur.
    #886653 (dont be cute, 20.11.2006 21:22)
  3. (bkz: olur öyle)
    (bkz: takma kafana)
    #886655 (thedewil, 20.11.2006 21:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry girerken el surcmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girerken el surcmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girerken el surcmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girerken el surcmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un sevilmeme sebepleri » ataturk un yahudi olmasi » beyaz atli prensi celik jantli kamyonla ezdim » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » keloglan masallari » parcasi » mutasip olmak » tv deki kore dizileri » osmanli atasozleri » facebook un ispiyoncu yapisi » kelimeler kifayetsiz kaliyor » sinuzit agrisi » muhammet demir » serengeti aslanlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » firatnews eu » turemis ad » emek deger kurami » italyanca sarki soylemek » ekuri » yarim kalanlara ragmen » google chrome » eddie dean » av tufegi » kesecegi kediyi pet shoptan alan burjuva satanist » seksteki performans ad ve soyadina bagli » vitesle seks yapan kadin » ben youtube a giriyorum siz de girin » keskin sirke » benim adim tatar ramazan ben bu oyunu bozarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dub incorporation » from hell » banyodan yeni cikmis kiz » atletico madrid » devamli kontor isteyen sevgili » cagdas bale toplulugu » parasi biten ogrenci » biatch » john cusack » dora the explorer