entry girerek ders calismak 

kapat
  1. vize & final döneminde çalışılan derslerin konularını başlık açarak ya da açılmış başlığa entry girerik tekrar etmek şeklinde gelişen durumdur.
    #2660079 (risorder pejmurder, 04.12.2007 02:51)
  2. yazarak calismak yönteminin sözlük teki hali.
    #2741802 (pilotmont, 24.12.2007 22:34)
  3. (bkz: sizin de işiniz zor tabi)
    #2741860 (venividivici, 24.12.2007 22:43)
  4. bunu yapan bünyenin sınav sonuçlarının ne olacağıda az çok ortadadır. ***
    #2741872 (yoksa yamuluyor muyum, 24.12.2007 22:44)
  5. ders konularını sözlükte başlık olarak açarak yapılır.*
    #2741877 (mta88, 24.12.2007 22:44 ~ 22:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry girerek ders calismak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girerek ders calismak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girerek ders calismak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girerek ders calismak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » orhan pamuk u hazmedememek » ikk » william hersey davis » kendini disardan izlemek » altay uluslari » temir komuz » masaya vurmak » baba beni okuldan al » facebook » kopush fm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » akp nin soba dagitmasi » sozluk yazarlarinin itiraflari » portakalli irish cream » bir insanin ic acilari toplami » melegim » puzzle halisi » fondu » seslendirme sanatcilari » inonu » al bir de burdan yak