entry girer girmez oylanmasi 

kapat
  1. valla bravo dedirten hadisedir. Yazarken omuzumun üstünden mi okudun diyesi bi harekettir. Ama oy artıysa ayrıca zevk verir.
    #3097231 (asperg, 05.03.2008 14:13)
  2. genelde dinle ilgili entrylerdir. iyi yada kötü bir yorum yapılmasını iki tarafta kaldıramaz,çatır çutur eksileyip artılarlar. işte böylesine mükemmel bir halk olduk çıktık.din üstüne yapılan yorumların bir değeri yoktur ama saçma olan bu yorumları yapmak değil bu yorumların eleştirmektir.
    #3097252 (yipyip, 05.03.2008 14:18)
  3. ya seri eksi oy veren ibne'nin ya seri halde arti oy veren melek'in ya da seri eh iste oyu veren kararsiz yazar'ın işidir.
    #3097333 (minik mavi balina, 05.03.2008 14:50 ~ 16:27)
  4. ya bir hayraniniz, ya da bir dusmaniniz vardir gozu surekli ustunuzde olan.
    #3097347 (narpiz cigneyen yilki ati, 05.03.2008 14:53)
  5. ilk kelimelerden rengini belli ediyorsa eksi veya artı oynlanması alışılageldik bir durumdur.
    yalnız sıradan bir başlığa yazdığım sıradan uzun bir entry'nin anında eh işte oylanmasının altında yatan nedenleri çok merak ediyorum. eksi olsa merak etmeyeceğim, niye eh işte?
    #3097588 (regulus, 05.03.2008 15:58)
  6. (bkz: turnayi gözünden vurmak) *
    #3097627 (akrep insani, 05.03.2008 16:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry girer girmez oylanmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girer girmez oylanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girer girmez oylanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girer girmez oylanmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un sevilmeme sebepleri » ataturk un yahudi olmasi » beyaz atli prensi celik jantli kamyonla ezdim » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » keloglan masallari » parcasi » mutasip olmak » tv deki kore dizileri » osmanli atasozleri » facebook un ispiyoncu yapisi » kelimeler kifayetsiz kaliyor » sinuzit agrisi » muhammet demir » serengeti aslanlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » firatnews eu » turemis ad » emek deger kurami » italyanca sarki soylemek » ekuri » bulletproof cupid » 10 bin kadinin gozunden berbat sevgililer listesi » haiti » kurt olmak » slovenya » espirituel » fondu » microsoft » maskeliler » adalet ve kalkinma partisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hayal » cumartesi sabahi » world of warcraft the wrath of the lich king » destere » yaran msn iletileri » suffer » pisssmi teyzeleri » call of duty world at war » seyahat jurnali » kanal seks