entry girebilen tuhaf yazar 

kapat
  1. o kadar muhtelif yeni, teknolojiden yararlanabilecekken sözlükte bir şeyler yazarak vakit geçiren yazardır. yahu anlamıyorum, nasıl entry girer bir yazar.

entry girmeyin, girdirtmeyin, ahlaklı olun! *

(bkz: hala film izleyebilen tuhaf insan)
    #3624364 (lolita lempicka, 05.07.2008 20:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry girebilen tuhaf yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girebilen tuhaf yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girebilen tuhaf yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girebilen tuhaf yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un sevilmeme sebepleri » ataturk un yahudi olmasi » beyaz atli prensi celik jantli kamyonla ezdim » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » keloglan masallari » parcasi » mutasip olmak » tv deki kore dizileri » osmanli atasozleri » facebook un ispiyoncu yapisi » kelimeler kifayetsiz kaliyor » sinuzit agrisi » muhammet demir » serengeti aslanlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » firatnews eu » turemis ad » emek deger kurami » italyanca sarki soylemek » ekuri » otobusteki imdat cekicini alip eve goturmek » kahraman kiral » anal seks » slovenya » eksicinin kraliyim beyinsizin allahiyim » olasi ilk turk uzay aracinin arka yazilari » fantezilerdeki ayrilmaz uclu » baba kiz diyaloglari » sozluklerde kullanilan kisaltmalar » federica pellegrini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » emule » simdi git yarin gel » mustehcen entry sonrasi sozlugun sapitmasi » ask acisiyla uykudan uyanmak » filipinler » seyh mrtince isyani » raki sofrasi » sarap icmek hostur ama ayik olmak baskadir baska » gammaz » ediz bahtiyaroglu