entry girdim gormediniz mi 

kapat
  1. sen ağlama dayanamam
    ağlama göz bebeğim sana kıyamam
    al arti oy senin olsun
    uzuntun bende kalırsa yaşayamam

(bkz: mesela yani)
    (bkz: zwht)

edit: baslık basima kaldi kesinlikle sorumluluk kabul etmem.
    #1348896 (mulayim, 25.02.2007 23:13 ~ 13.04.2007 00:47)
  2. (bkz: seri eksi oyladım hissettin mi)*
    #1348915 (redwinemania, 25.02.2007 23:19 ~ 26.02.2007 08:50)
  3. - entry girdim gormediniz mi?
    - aman allahim kör oldum göremiyorum
    - yok yahu elektrikler gitti abi.
    - ulan bir kartal tibet tadini yakalatmadin bana hamşo.
    #1349018 (mulayim, 25.02.2007 23:44)
  4. girdiği entry nin görülmesini ısrarla isteyen yazarın feryadıdır.
    #1521249 (seytanprenses, 13.04.2007 00:20)
  5. Çaylaklıktan kurtulmak isteyip de kurtulamayıp yazılarının yazar olarak çıkmasını bekleyen benim gibilerin feryadı figanıdır.
    not:artık ben feryat etmiyorum yazar oldum.
    #2153997 (ssuatt, 18.08.2007 12:32 ~ 19.08.2007 18:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry girdim gormediniz mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry girdim gormediniz mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry girdim gormediniz mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry girdim gormediniz mi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un sevilmeme sebepleri » ataturk un yahudi olmasi » beyaz atli prensi celik jantli kamyonla ezdim » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » keloglan masallari » parcasi » mutasip olmak » tv deki kore dizileri » osmanli atasozleri » facebook un ispiyoncu yapisi » kelimeler kifayetsiz kaliyor » sinuzit agrisi » muhammet demir » serengeti aslanlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » firatnews eu » turemis ad » emek deger kurami » italyanca sarki soylemek » ekuri » galatasaray in sergen in jubile macinda oynamamasi » yemekteyiz nika » en birinci » destere » empoli » t bag » osmanli cumhuriyeti » batakta yapilan akilalmaz malliklar » zopa » kac dakika kaldi lan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » amerikan filmlerindeki yahudi muhabbetleri » capacity » yaran diyaloglar » times meydani » domal seks » ankaragucume gidiyor boyle yasamak » how i met your mother » dogmamis bebege mektup » dunyadaki butun turkler buraya » mon coeur s ouvre a ta voix