entry e ozel mesajla cevap vermek 

kapat
  1. Sindirim sistemi konusunda Bülent ecevit'e özenen bazı yazarların "Sözlük" kavramından bi haber yazılan başlıkları siyasi ve/veya kendi etik değerleri açısından değerlendirip duruma göre özel mesaj olarak başlığı ekleyen yazara :

- ALLAH belanı versin
    - ALLAH SENi KAHRETSiN
    - BANA GELEN SANA GELSiN
    - YAAAR

mesajlarını gönderdikleri durumdur!
    #826881 (uzaklarda, 07.11.2006 16:18)
  2. Sözlük konsepti ile forum konseptini karıştıranların yaptığı bir olaydır. Fazla büyütülmemelidir.
    #826884 (cettox, 07.11.2006 16:20)
  3. sözlük formatını entry e entry ile cevap vermekten daha çok bok etmeyen yöntem.
    #826900 (shalamar, 07.11.2006 16:22)
  4. entrye özel mesajla cevap verilebilir,yanlış anlaşılmışsa sorulur. eğer entrye entryle karşılık veriliyorsa forumdur ki konsepte uymaz diyoruz sonra da sıralayanlardan oluyoruz.
    (bkz: bana tesekkur etme yav sende bana entry yaz)*
    #826902 (kacak kelebek, 07.11.2006 16:23)
  5. 1.entry: ajdar anık bir sanatçıdır
    2.entry: ne münasebet efendim sanatçı falan
    3:sanane kardeşim benim için sanatçıdır
    .
    .
    .

şeklinde yazılar bulunan bir sözlük mü isterdiniz...
    #826918 (aquantass, 07.11.2006 16:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry e ozel mesajla cevap vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry e ozel mesajla cevap vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry e ozel mesajla cevap vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry e ozel mesajla cevap vermek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un sevilmeme sebepleri » ataturk un yahudi olmasi » beyaz atli prensi celik jantli kamyonla ezdim » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » keloglan masallari » parcasi » mutasip olmak » tv deki kore dizileri » osmanli atasozleri » facebook un ispiyoncu yapisi » kelimeler kifayetsiz kaliyor » sinuzit agrisi » muhammet demir » serengeti aslanlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » firatnews eu » turemis ad » emek deger kurami » italyanca sarki soylemek » ekuri » aids » auschwitz » orta dogu ve balkanlar » sevismeye ankara ya gitmek » alisimin kaslari kare » bitmeyen sevda » sikinden tavana asmak » mustafa » feminist » 2008 uludag sozluk odulleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » otobusteki imdat cekicini alip eve goturmek » kabizkugu » dinamo barnaul » hafisko » steroid » yaran msn iletileri » modiodal » ebru salli nin ayaklari » asla asik olunmamasi gereken kiz modeli » dalya