entry duzeltilirken kayan yazilar 

kapat
  1. şimdi aslında yaşadığım durumu bu başlık tam olarak ifade edebilir mi bilmiyorum. edit dediğimiz olaya da "düzeltme" diyerek sonradan oluşacak "+ sen edit gördün mü niyazi abi - hayır büdüt gördüm canım" tarzı yiğit özgür diyaloglarıyla esas konunun piç edilmemesini amaçladım.

olayımız şu: entry yazılır. artık ne yazdığımızın, dünyaya bir katkımızın olup olmamasının bir önemi yok. sonradan bir yazım yanlışı yahut bilgi yanlışı yaptığımız farkedilir ve düzeltilmek istenir. mesela "geliyordum" yerine "gleiyrdum" yazılmışsa bu düzeltilmek istenir. ve backspace kullanmadan, yön tuşlarıyla ilgili kelimenin üzerine gelinir. düzeltilmeye çalışılır lakin her denemede, her harf vuruşunda diğer harflerin bir eksildiği görülür. yani "gleiyrdum" kelimesindeki g ve l arasında e konulmak istenince "geeiyrdum" olur. l harfi kaybolur.

sonra pencere kapatılıp tekrar açılınca sorun düzelir. zaten bunları neden anlattım ben de bilmiyorum, sanki dünyayı daha iyi bir yer yaptım, sanki sözlük dediğimiz tüm yapılanmanın yıllardır yaşadığı büyük bir eksikliği düzelttim. neyse, aynı olayı yaşayanlar anlamıştır sanıyorum.
    #2291634 (martin edilen, 10.09.2007 03:49)
  2. yanlış yazılan kelimeye harfi eklemeden önce "insert" tuşuna basıldığında ortadan kalkan durum. öğrenilene kadar can çok kez yanmıştır. tecrübeye sabittir.
    #2291643 (eagle is free, 10.09.2007 03:56)
  3. kafasını klavyeden kaldırmadan dakikada 257.149 kere tuşlara basıp ve kafasını kaldırdığında anlamadığı dilde zırvalanmış kelimeler görüp de, çıldırmayan kişiye bademli magnum verilen durumdur.

hediyedir, ziyanı yoktur, en azından denenir.
    #2291647 (iplik, 10.09.2007 04:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry duzeltilirken kayan yazilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry duzeltilirken kayan yazilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry duzeltilirken kayan yazilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry duzeltilirken kayan yazilar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » solun sol olmaktan cikip carsafa burunmesi » windows 2000 » molfix kukla show » kahraman kiral » 2008 yilinin ilk entry si » edin dzeko » hapsirma sonrasi diyaloglar » bekaret arayanlara geri kafali gozuyle bakmak » 23 kasim 2008 besiktas eskisehirspor maci » yarim kalanlara ragmen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mr president » bir an icin kimsenin entry girmemesi » ev alma komsu al » danisikli dovus » youtube » reign of fire » zach randolph » sozlukteki web coderlar » bilkent universitesi » aninda goruntu show