entry duzelt 

kapat
  1. entryi sevmeyip edit butonuna basan yazarın aldığı emir.. sol üst köşede kocamanca yazıyor..
    #574825 (the kene, 25.08.2006 03:04)
  2. ben gibi sürekli hatalı entry girenlerin sıklıkla gördüğü yazı.

edit: sürekli yerine süekli azymak düzeltirken üstte yine o yazı var. * *
    #3579243 (zaza loxani, 25.06.2008 00:01 ~ 00:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

entry duzelt başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. entry duzelt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu entry duzelt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about entry duzelt. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bedensel kinestetik zeka » gozlukcu » muserref akay » hakan tanfer » youtubex » sinan osmanoğlu » acik toplum ve dusmanlari » baskakov » ataturk un gittigi okullar » azrail » dogaclama hikaye » sarmisak » boysfood » hijo de la luna » kucuk ama asi meme » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uus » derin psikolojik bunalim » nikefootball com » kurmay subay » gulnihal » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » panama bandirali bir kuru yuk gemisi » ertugrul » milli guvenlik dersine giren komutan » mekana selam yerine espiriyle giren insan » force india » veriyor mu » bruce lee nin evini seks oteli olmasi » trt nin sanal acilimi » adriano fenerbahce de » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » modiodal » kamyon arkasi yazilari » hata kodu 81000306 » eski sevgilinin geri donmesi » nasyonal sosyalist turk hareketi » 22 kasim 2008 ankaragucu fenerbahce maci » benin » karinca » issiz adam » amal seks